sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăAgenda ZileiPușcăriașul Liviu Dragnea a dat în judecată Inspecția Judiciară

Pușcăriașul Liviu Dragnea a dat în judecată Inspecția Judiciară

Pușcăriașul Liviu Dragnea a dat în Judecată Inspecția Judiciară, mai precis deschis un proces la Curtea de Apel Bucureşti, în care contestă o rezoluţie a Inspecţiei Judiciare. Instituția i-a respins o plângere împotriva procurorilor de la DNA care instrumentează dosarul Tel Drum. 

Procesul a fost deschis la începutul săptămânii la Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a contencios administrativ, fiind intentat Inspecţiei Judiciare – Direcţia de Inspecţie pentru Procurori, având ca obiect „anulare rezoluţie IJ 8009/ij/1976/dip/2018”. 

Procesul nu are deocamdată fixat un termen de judecată. Liviu Dragnea contestă o rezoluţie a Inspecţiei Judiciare prin care i s-a respins o plângere făcută împotriva procuroarei Alexandra Lăncrănjan de la DNA, cea care desfăşoară ancheta în dosarul Tel Drum. 

Fostul lider al PSD se află încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde execută o condamnare de 3 ani şi 6 luni de închisoare primită în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, în data de 27 mai

În dosarul Tel Drum, aflat la DNA, Liviu Dragnea este este urmărit penal pentru constituire de grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte care ar fi fost săvârşite în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman. 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate