marți, august 9, 2022
AcasăAgenda ZileiRareș Bogdan atacă virulent, din nou, conducerea partidului

Rareș Bogdan atacă virulent, din nou, conducerea partidului

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a lansat un nou atac la adresa conducerii PNL după ce secretarul general al PNL Buzău a ajuns Viorel Ștefu, omul lui Liviu Dragnea și al lui Carmen Dan, cu un rol cheie în evenimentele violente din februarie 2018.
„Domnul Stefu în acel “Februarie de foc” era la MAI alături de Carmen Dan și ascundea SMS-uri cu informări SRI despre violențele pe care unii huligani “coordonați” le pregăteau. Va mai amintiți cele 168 de audieri, reținerile, cei 7 arestați??? Toate s-au întâmplat și pentru că domnul Stefu că secretar de stat al lui Dragnea și Carmen Dan a ignorat informările SRI cu privire la ce se pregătea. Cam greu să stăm acum pe aceași baricada a democrației noi cei ce am fost acolo la -20C și băieții cu ochi albaștri din birourile MAI de atunci. Nu credeți? Ar fi o ofensă pentru cei gazați, bătuți, înjurați, trântiți pe jos sau amenințați atunci. Sunt lucruri peste care nu putem trece”, a declarat Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Politicianul compară evenimentele din 10 august 2018 cu mineriadele din 1990. 

„Momentele de atunci mi-au amintit de 13-15 iunie 1990 mie și multor altora. Panouri publicitare incendiate voit, coșuri de gunoi și chioșc de ziare incendiate de asemenea pentru a da impresia că lucrurile o iau razna și pentru a justifică o intervenție diaproportionata a forțelor de ordine, reacție care avea să vină peste 1 an și un pic, în acel teribil 10 August 2018”, a mai scris europarlamentarul.
Potrivit acestuia, putem înțelege că un om se poate schimbă în timp în bine.
„Nimeni nu spune că o greșeală nu poate fi iertată. Da, se poate, însă după minim 5 ani de penitența liberală și demonstrarea că apartenența la un partid de talia, cu istoria și forța PNL nu este strict de conjunctură. Va rog din tot sufletul meu de român liberal, NU deschideți UȘA partidului Brătienilor celor care au populat oastea Ciumei Roșii sau a aliaților lor din partidul liberalului roșu cu papion. Nu uitați cum va râdeau în nas și va sfidau. Credeau că lumea și România e al lor. Va rog! Vom câștiga și fără ei. Aveți încredere! V-am spus și atunci când m-ați primit în Marea Familie Liberală că vom câștiga alegerile și așa a fost. Câți m-ați crezut atunci că vom bate la scor PSD? Aveți încredere în mine. Știu ce vorbesc, atunci când vorbesc. Doar să intrăm împreuna în campanie în forța, voi și eu, alături de colegii din Guvern și din Adminstratiile locale liberale și VOM CÂȘTIGA din nou împreuna! Vom câștiga așa cum am făcut-o și în urmă cu 1 an sau cu 6 luni”, a mai spus Rareș Bogdan.
Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate