vineri, septembrie 29, 2023
AcasăAgenda ZileiSărmăluță, realizatorul celei mai puturoase emisiuni pe bani publici, a pierdut procesul...

Sărmăluță, realizatorul celei mai puturoase emisiuni pe bani publici, a pierdut procesul cu TVR și merge în apel, la mărire: a luat 5 și vrea 9

Ionuț Cristache, zis ”Sărmăluță”, realizatorul emisiunii ”România 9” de la TVR, a pierdut prima fază a procesului intentat conducerii Televiziunii Române pentru că i-ar fi mutat, abuziv, emisiunea la o oră care nu era prevăzută în titlul emisiunii și a cerut ca în regim de urgență, prin emiterea unei ordonanțe președințiale, instanța să-i mute emisiunea la aceeași oră din titlu, adică 21.00.

Prin hotărârea instanței, cererea lui Sărmăluță a fost respinsă, fostul angajat al Antena 3 și protejat al Irinei Radu și Doinei Gradea fiind trimis să-și încerce norocul și la Apel.

Respinge cererea de emitere a ordonanţei preşedinţiale, ca neîntemeiată. Ia act că pârâta nu solicită cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunţare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţlilor prin intermediul grefei instanţei astăzi, 23.06.2021, ora 14.00”, este decizia instanţei.

Potrivit Libertatea, Cristache câștiga în 2018 un salariu de 26.377 lei net, o sumă colosală pentru un jurnalist specializat în dezinformare pe banii noștri, Televiziunea Română fiind umflată anual cu aproape 100 milioane de euro de la buget.

Cum am mai spus, emisiunea ”România 9”, cea mai toxică emisiune de la TVR, este o combinație puturoasă între Antena3 și România TV, cu invitați care susțin teoria conspirației ”statului paralel” lansată și întreținută de mafia PSD-ALDE, după preluarea puterii de către clanul pușcăriașului de azi, Liviu Dragnea. Este, după opinia mea, o emisiunea împotriva intereselor statului și ale cetățeanului, anti-europeană, anti-DNA, în care esența demersului publicistic este dezinformarea.

Ionuț Cristache, cules din armata media a lui Dan Voiculescu de către Irina Radu, numită de PSD  la conducerea TVR în 2016, este supranumit ”sărmăluță” pentru că, potrivit presei, pe când dezinforma la Antena 3, s-ar fi dat drept consilier al primarului Onțanu și ar fi cerșit mai multe cantități de sarmale, de la mai multe restaurante, pentru sărbătoarea de 1 Decembrie, fapt care ar fi atras atenția și intervenția Poliției Locale Sector 2.

Dan Badea
Jurnalist de investigații din 1990, licențiat în matematică. Instituții mass media pentru care am lucrat în ultimii 30 de ani: Expres, Ultimul Cuvânt, Tele7 abc, Televiziunea Română, Evenimentul Zilei, Adevărul, Bilanț, Prezent, Interesul Public, Gardianul, Curentul. Autor al volumului ”Averea Președintelui. Conturile Ceaușescu” - Nemira, 1998.
Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate