vineri, septembrie 29, 2023
AcasăAgenda ZileiSenatoarea Șoșoacă și-a pus botniță în Parlament, urlând câinește de la tribună,...

Senatoarea Șoșoacă și-a pus botniță în Parlament, urlând câinește de la tribună, pe sub basma

Senatoarea-urlătoare Diana Șoșoacă a făcut din nou spectacol în Parlament, dovedind că antivaccinista are grave probleme în țeastă. De această dată, după ce a urcat la tribuna parlamentului, creatura încărcată cu imunitate și titlu reprezentativ poporal și-a pus botniță și a strigat câinește, pe sub basma, ”Trăiască România liberă!”.

„I-am cerut Sfântului Nicolae să îmi dea un cadou pentru aniversarea Constituției României. Asta mi-a lăsat. Este o botniță prin care Constituția, drepturile și libertațile fundamentale au fost anulate de către Parlament, președinte și Guvern și rog reprezentantul CCR să aibă mai mult curaj aşa cum a avut în Decizia 457 din 2020, în care au menţionat să starea de alertă încalcă statul de drept, este creată atificial şi nu există fundament constituţional pentru existenţa acesteia. Trăiască România liberă, trăiască dreptul la liberă exprimare! Jos botnița!”, a strigat antivaccinista Șoșoacă de la tribuna Parlamentului, cu botnița pe mutră.

De asemenea, AUR, partidul care a introdus-o pe Șoșoacă în Parlament, a venit luni în plenul legislativului, cu nuiele pentru Klaus Iohannis, Nicolae Ciucă şi liderii partidelor, de Moş Nicolae. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a luat-o pe cea cu numele său, înainte de a intra în plen.

Dan Badea
Jurnalist de investigații din 1990, licențiat în matematică. Instituții mass media pentru care am lucrat în ultimii 30 de ani: Expres, Ultimul Cuvânt, Tele7 abc, Televiziunea Română, Evenimentul Zilei, Adevărul, Bilanț, Prezent, Interesul Public, Gardianul, Curentul. Autor al volumului ”Averea Președintelui. Conturile Ceaușescu” - Nemira, 1998.
Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate