sâmbătă, octombrie 8, 2022
AcasăAgenda ZileiTăriceanu despre Dăncilă: când sapă groapa altuia, ”orice om să-i fie frică”!

Tăriceanu despre Dăncilă: când sapă groapa altuia, ”orice om să-i fie frică”!

Călin Popescu Tăriceanu este foarte supărat pe AEP că nu îi lasă pe cei din ALDE și Pro România să aibă reprezentanți în secțiile de votare și dă vina pe premierul Vioric Dăncilă pentru acest lucru.

Astfel că acesta nu s-a abținut și i-a dat o replică pe care Dăncilă o înțelege foarte bine: când sapă groapa altuia, ”orice om să-i fie frică”!

„Ieri Biroul Electoral Central, în dispret față de lege și de realitatea politică, a decis că Mircea Diaconu, candidatul susținut de ALDE și de Pro România, nu are dreptul la reprezentanți în secțiile de votare. Iar fără reprezentanți, orice candidat important este lăsat fără minima protecție în fața tentației aranjamentelor de culise”, a spus Tăriceanu pe pagina lui de Facebook.

Potrivit lui, vorbim permanent de competiție onestă, de dreptul neîngrădit la vot, dar facem tot posibilul să ”aranjăm” o procedură cât mai netransparentă și mai nedemocratică, una care să-i avantajeze pe ”ai noștri” în detrimentul ”altora”.

„Înțeleg că Mircea (n.r. – Mircea Diaconu) vă suflă-n ceafă în sondaje, dar, doamna Dăncilă, atât de tare vă sperie candidatul nostru încât sunteți gata să transformați PSD la loc în FSN? Vreți să vă înlăturați competitorii prin orice mijloace, doar-doar veți prinde salvatorul tur doi? Am să vă spun doar atât, dumneavoastră și celorlalți complici la această mârșăvie electorală, că nu am altfel cum să-i spun: când sapă groapa altuia, ”orice om să-i fie frică”! Nu de alta, dar s-ar putea să ajungă chiar el/ea în fundul acesteia”, a mai spus Călin Popescu Tăriceanu. 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate