Un nou clip de doar câteva minute este făcut public de jurnaliștii de la Rise Project, în cadrul ultimului lor dosar #Teleromanleaks. Este vorba de o „ceată” de vânători de rang înalt, printre care Liviu Dragnea și alți lideri sau foști din fruntea PSD.
În cadrul acestei partide de vînătoare sunt și câțiva oameni de la conducerea Tel Drum, cea despre care Liviu Dragnea spunea senin că nu are nici o legătură. Clipul pare să facă parte din Valiza Tel Drum, incidentul care în urmă cu câteva săptămâni a reușit să dea peste cap toată lumea liderului PSD.
În cadrul imaginilor de mai sus, dacă nu i-ați recunoscut pe o parte dintre cei prezenți, vă spunem noi, că aceștia sunt Paul Stănescu, Dumitru Buzatu Constantin Niţă, Adrian Ţuţuianu, Ioan Mang, Marian Oprişan. Nimeni nu știe la ce dată a fost organizată această partidă de vânătoare.
În clipul acesta mai apar Petre Pitiş, director general Tel Drum, cu care Liviu Dragnea spunea că nu a mai vorbit de 10 – 15 ani, Mircea Vişan, director tehnic Tel Drum, Dacian Pene, fost director mecanizare Tel Drum, Florea Neda, acţionar Tel Drum, fost manager, potrivit News.ro
Valiza Tel Drum
În 5 noiembrie, Rise Project a publicat primele dezvăluiri dintr-o serie bazată pe mii de documente, numere de telefon, emailuri, fotografii şi clipuri video vând legătură cu compania Tel Drum.
Valiza Tel Drum ar conţine mii de documente, numere de telefon, emailuri, fotografii şi clipuri video de la evenimentele companiei.
„Vă informăm că există «Teleorman Leaks». O valiză cu informaţii esenţiale din interiorul corporaţiei Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces când au percheziţionat fizic şi informatic sediul firmei, anul trecut, a fost găsită în zona rurală din Teleorman, de către un localnic, chiar pe proprietatea lui. Localnicul a intrat în contact cu o sursă Rise Project din judeţ”, este mesajul postat, sâmbătă seară, de Rise Project, pe pagina de Facebook şi intitulat #Teleormanleaks.
Liviu Dragnea are „coadă”
Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare în dosarul Tel Drum, pentru constituire a unui grup infracţional organizat, folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete şi abuz în serviciu cu obţinere de foloase pentru sine sau pentru altul.
Prejudiciul în acest dosar este de 30 de milioane de lei prin abuz în serviciu şi de 20 de milioane de euro prin fraudarea fondurilor europene.