marți, aprilie 23, 2024
AcasăAdministrație publicăÎncă un călător a căzut din autobuz, de data asta la Brăila

Încă un călător a căzut din autobuz, de data asta la Brăila

Încă un călător a căzut din autobuz, de data asta la Brăila. Acesta este cel de-al treilea caz din România, în ultimele luni, după ce, o tânără a căzut din autobuz la Ploiești cu tot cu geam, iar la Zalău o fetiță a murit după ce a căzut pe ușile din spate ale unui microbuz. 

În cazul de la Brăila, un călător a căzut dintr-un autobuz aflat în mers pe un traseu prin oraș. Aici situația este mai ciudată pentru că, în cazul său, uşile autobuzului au fost deschise din greşeală de către şofer. La poliția s-a prezentat chiar șoferul pentru a sesiza evenimentul, a anunțat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan. 

Soferul a deschis ușile din greșeală 

Autobuzul aparţine societăţii locale de transport în comun, SC Braicar SA, şi rula pe linia nr.4 din municipiul Brăila, când şoferul a apăsat din greşeală butonul de deschidere a uşii, chiar în momentul în care lua o curbă, iar un pasager a căzut din vehicul. 

Este vorba despre un bărbat care s-ar fi ridicat în urma căzăturii şi şi-ar fi continuat drumul pe picioarele lui. 

„Şoferul s-a prezentat la sediul poliţiei, unde a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Pasagerul, un bărbat, care ar fi căzut din mijlocul de transport în comun, nu s-a prezentat la sediul poliţiei pentru a depune plângere în acest sens şi, până la acest moment, se pare ca nu s-a prezentat nici la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat Laura Dan. 

Se pare că la Brăila, aceste incidente în cadrul companiei nu sunt izolate. În urmă cu trei săptămâni, tot la compania de transport în comun din Brăila, roata unui autobuz aflat în mers, în care erau zece persoane, s-a rupt şi s-a oprit în mijlocul drumului, incidentul fiind surprins de o cameră de supraveghere. 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate