sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăAgenda ZileiTomac: USR-PLUS ar trebui să-l susţină pe Theodor Paleologu

Tomac: USR-PLUS ar trebui să-l susţină pe Theodor Paleologu

USR-PLUS ar trebui să-l susţină pe Theodor Paleologu în cursa prezidenţială, este de părere, liderul PMP, Eugen Tomac.

Potrivt lui, dacă Dan Barna, candidatul USR, ar accepta să vină lângă Paleologu, Viorica Dăncilă sigur nu va intra în turul doi.

„Ne găsim într-un moment important al campaniei electorale. Fac un apel către votanţii USR şi liderii Alianţei USR- PLUS, să îl susţină pe Theodor Paleologu în cursa pentru Preşedinţia României. Dacă Dan Barna, un om nou în politică care a făcut mari progrese, doreşte în mod real să demonstreze că are capacitatea de a pune interesul ţării mai presus de interesul personal sau de grup, ar accepta să vină lângă Paleologu. Atunci, în mod sigur, Dăncilă neconflictuala nu va intra în turul doi şi am putea scrie istorie pentru această ţară”, a scris Eugen Tomac pe Facebook.

Acesta crede că Dan Barna nu are suficientă experienţă pentru a fi preşedintele României şi nu se ridică la nivelul aşteptărilor electoratului pe care îl vizează.

„Aceşti oameni idealişti îşi vor îndrepta votul către un candidat fără probleme de integritate, cu experienţă politică şi diplomatică relevantă şi cu un profil intelectual bine conturat. În mod cert, Theodor Paleologu este cel mai curat, mai onest şi mai pregătit candidat înscris în această competiţie electorală”, a adăugat liderul PMP.

Pe de altă parte, Dan Barna știe sigur că va intra in turul al doilea, în timp ce, Viorica Dăncila este de părere că sigur va ajunge primul președinte femeie pe care l-a avut Romania vreodată.

Mai mult, Klaus Iohannis este și el foarte sigur că va avea câștig de cauză la alegeri și se va bucura de încrederea românilor pentru un al doilea mandat.

Pe lângă acești patru candidați mai sunt alți zece despre care se spune că au șanse minime să intre in cel de-al doilea tur, alături de vreunul dintre cei patru.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate