miercuri, iunie 19, 2024
AcasăAgenda ZileiVictor Ponta nu mai face campanie electorală până nu se testează de...

Victor Ponta nu mai face campanie electorală până nu se testează de COVID-19

Preşedintele Partidului Pro România, Victor Ponta, a anunțat că nu mai face campanie electorală până nu se testează de COVID-19

Acesta nu va mai participa fizic, în următoarele zile, la acţiuni de campanie electorală, până nu va primi rezultatul unui test pentru COVID-19 pe care îl va face duminică.

Anunțul vine după ce candidatului formaţiunii pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Bacău, dr. Aurelia Ţaga, a fost confirmat cu noul coronavirus.

„Deşi am respectat toate regulile de protecţie, având în vedere cazul colegei noastre de la Bacău, duminică în Bucureşti voi face din nou testul COVID-19 / până ce primesc rezultatul, nu voi mai participa fizic la acţiuni de campanie/ multă sănătate şi mult succes candidaţilor Pro România!”, a scris Ponta pe Facebook.

Ponta renunță la campanie electorală… deocamdată

Anterior, el anunţase că dr. Aurelia Ţaga a contractat virusul şi preciza că a respectat în campanie toate regulile de siguranţă împotriva noului coronavirus.

„Eu fac campanie alături de candidaţii PRO România – respectând toate regulile de siguranţă (masca, dezinfectant, număr de persoane, evenimente în spaţii deschise) / inclusiv momentul fotografiilor (în care îmi scot masca) este organizat de staff în condiţii de siguranţă! Voi face tot ce ţine de mine să îmi protejez familia, colegii şi toţi cei cu care interacţionez!”, a scris Ponta pe Facebook.

El a mai postat şi fotografii în care apare purtând masca, alături de candidaţii Pro România Bacău, primarul Cosmin Necula şi dr. Aurelia Ţaga. Candidatul formaţiunii Consiliului Judeţean Bacău postase însă, în ziua anterioară, fotografii din timpul vizitei lui Ponta în judeţ, în care apare alături de Ponta şi Necula la o masă, în spaţiu deschis, fără a avea măştile de protecţie pe faţă.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate