duminică, mai 19, 2024
AcasăAgenda ZileiVIDEO: O duzină de ucraineni prinși la graniță, în timp ce încercau...

VIDEO: O duzină de ucraineni prinși la graniță, în timp ce încercau să fugă de armată, au primit flori de Ziua Femeii

Polițiștii de frontieră din Ucraina i-au întâmpinat cu flori pe 12 bărbați reținuți în noaptea de 8 martie, în timp ce încercau să fugă din țară, anunță pe Facebook reprezentanții Serviciul de Grăniceri de Stat al Ucrainei.

Astfel, polițiștii de frontieră le-au înmânat contravenienților cîte o lalea, sfătuindu-i să o dea, mai departe, unei femei: „O dai unei femei și îi spui că apărătorul s-a întors!”.

Serviciul de Stat de Grăniceri al Ucrainei reamintește că plecarea din țară a bărbaților cu vârsta cuprinsă între 18 și 60 de ani în perioada legii marțiale este interzisă!

„Trecerea ilegală sau încercarea de trecere ilegală a frontierei de stat a Ucrainei” este o infracțiune administrativă pentru care răspunderea este prevăzută de articolul 204-1 din Codul contravențiilor administrative – anunță polițiștii ucraineni de frontieră.

About The Author

Dan Badea
Dan Badea
Jurnalist de investigații din 1990, licențiat în matematică. Instituții mass media pentru care am lucrat în ultimii 30 de ani: Expres, Ultimul Cuvânt, Tele7 abc, Televiziunea Română, Evenimentul Zilei, Adevărul, Bilanț, Prezent, Interesul Public, Gardianul, Curentul. Autor al volumului ”Averea Președintelui. Conturile Ceaușescu” - Nemira, 1998.
Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate