vineri, august 12, 2022
AcasăAgenda ZileiVinovații pentru dezastrul sanitar îl cheamă la „Ora Guvernului” pe ministrul Sănătății

Vinovații pentru dezastrul sanitar îl cheamă la „Ora Guvernului” pe ministrul Sănătății

Vinovații pentru dezastrul sanitar, cei din PSD, îl cheamă la „Ora Guvernului” pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. 

„În numele grupului parlamentar al PSD, am depus la Biroul permanent o solicitare ca domnul ministru Vlad Voiculescu să vină la „Ora Guvernului„ în perioada 8-12 februarie. Tema pentru care îl invităm este situaţia spitalelor din România în ceea ce priveşte măsurile preventive, gestionarea şi managementul riscului în saloanele în care sunt amplasate sau utilizate instalaţii de furnizare oxigen pentru pacienţi”, a spus liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, în plenul Camerei Deputaţilor.

El a adăugat că PSD a făcut, de asemenea, o solicitare către Vlad Voiculescu pentru a pune la dispoziţia Parlamentului, pentru control, raportul elaborat de Ministerul Sănătăţii în perioada în care era ministru Nelu Tătaru.

„De asemenea, am făcut aceeaşi sesizare la adresa preşedintelui Camerei Deputaţilor, ştiţi foarte bine că în vederea exercitării controlului parlamentar. Preşedintele Camerei poate să solicite oricărei instituţii documente clarificatoare cu privire la o temă. Cred că e foarte important pentru toţi să vedem ce spunea acel raport, ce măsuri erau propuse şi dacă printre ele se regăseau şi măsuri pentru a preveni tragedia de la Balş. Am depus la Comisia de sănătate un document, în atenţia domnului Tătaru, preşedinte al acestei comisii, acelaşi raport. Dorim să îl ceară Comisia de sănătate domnului ministru şi să ni-l pună la dispoziţie în vederea controlului parlamentar”, a afirmat Simonis.

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate