vineri, septembrie 29, 2023
AcasăAgenda ZileiVoiculescu vrea amendă, după ce a fost prins fără mască-n Parlament

Voiculescu vrea amendă, după ce a fost prins fără mască-n Parlament

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, vrea amendă, după ce a fost prins fără mască-n Parlament și „s-a cerut amendat” cerându-și scuze că a încălcat legea. Altfel, hițul neprins, negustor cinstit. 

„Este absolut necesar ca oamenii să respecte regulile, oamenii, companiile, partidele politice în ansamblul lor sau politicienii, este necesar atât să respecte regulile, cât şi să îndemne pe toată lumea să facă lucrul acesta. În sensul acesta, am luat legătura şi eu şi m-am cerut amendat. Voi contribui la bugetul statului şi îmi cer încă o dată scuze pentru o neatenţie vinovată de altfel”, a spus Voiculescu, la Guvern.

Potrivit lui, miniştrii au contactat autorităţile menite să amendeze acolo unde este cazul. „Voi primi amendă, vă asigur. Cred că echipa mea a luat legătura cu cineva la Poliţie sau la Prefectură”, a spus ministrul.

Vlad Voiculescu a declarat că nu ştie dacă amenda a fost emisă şi ce valoare va avea, dar speră să fie cât mai mică.

Pe de altă parte, premierul Florin Cîţu a declarat miercuri că are toleranţă zero în ceea ce priveşte nerespectarea de către membrii Cabinetului său a regulilor de protecţie sanitară, precizând că a sunat-o, miercuri dimineaţă, pe ministrul Muncii, Raluca Turcan, pentru a plăti amenda cuvenită, întrucât a fost surprinsă că nu poartă mască în spaţiul public.

„Nu este niciun dublu standard, le-am cerut tuturor celor… şi celor doi colegi să plătească amenda. Pe doamna Raluca Turcan am sunat-o azi-dimineaţă, i-am spus să se prezinte, să plătească amenda singură, şi toţi cei care încalcă legea vor trebui să plătească. E toleranţă zero în ceea ce priveşte membrii Cabinetului meudar toţi românii trebuie să respecte legislaţia „, a declarat Florin Cîţu într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

Aceasta nu este singura dată când liberalii sunt surprinși că încalcă legea. În pandemie a mai apărut o poză cu premierul de atunci, Ludovic Orban și alți câtiva membri ai cabinetului să încâlcând regulile de siguranță sanitară.

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate