sâmbătă, septembrie 23, 2023
AcasăAgenda ZileiAUR se contrazice singur. Ieri conducea proteste, azi cere vaccinare accelerată

AUR se contrazice singur. Ieri conducea proteste, azi cere vaccinare accelerată

După ce ieri și zilele trecute, membri AUR au stat în fruntea protestelor care au avut loc în mai multe localități din România, astăzi, aceștia cer vaccinare accelerată. 

Astfel că președintele AUR, George Simion, cere o campania de vaccinare care trebuie accelerată și care ar trebui să fie o prioritate pentru Guvern.

„Sunt mulţi români care vor să se vaccineze şi nu pot, pentru că se bagă în faţă pile, relaţii. Este o soluţie pentru a mai opri din această teamă care a fost insuflată în sufletul românilor care doresc să se vaccineze. Totodată, primim semnale din mai multe spitale, inclusiv de la Spitalul Parhon din Iaşi, cadrele medicale se pare că sunt obligate de conducere să se vaccineze. Nu este normal în niciun colectiv de muncă să se impună vaccinarea obligatorie”, a precizat Simion.

Vaccinare accelerată, dar nu oricum

De asemenea, senatorul Claudiu Târziu, copreşedinte al AUR, a spus că ar trebui intensificată şi campania de informare legată de beneficiile şi riscurile vaccinurilor administrate.

„În egală măsură cu accelerarea acestei campanii de vaccinare, ar trebui să se intensifice şi campania de informare reală asupra beneficiilor şi riscurilor legate de vaccin şi mai ales să existe o asumare clară a responsabilităţii celor care vaccinează – de la cel mai mare, de la Iohannis, şi până la medicul cel mai mic, care înţeapă pacientul”, a mai declarat Târziu.

Aceștia au și un plan de creştere a imunităţii populaţiei.

„Noi propunem un plan concret de profilaxie şi de creştere a imunităţii populaţiei prin vitamine şi medicamentaţie, prin sport. Imunitatea se poate obţine şi printr-o stare mentală bună, oamenii sunt speriaţi, sunt descurajaţi, sunt obligaţi să intre în case. E primăvară, lăsaţi-i pe terenurile de sport, în sălile de sport, în pădure, la munte. Lăsaţi-i să facă activitate şi solitară, şi doi-trei, asta creşte imunitatea, altfel o să fim cu imunitatea scăzută. Asta trebuie să facă guvernarea”, a susţinut Simion.

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate