miercuri, iunie 19, 2024
AcasăAgenda ZileiAlintări PSD-iste: Mihai Fifor - un șobolan, iar Eugen Teodorovici - o...

Alintări PSD-iste: Mihai Fifor – un șobolan, iar Eugen Teodorovici – o prezență exotică

Preluarea puterii în PSD nu a putut trece fără câteva alintări PSD-iste. Astfel că, dacă în ochii lui Eugen Teodorovici, Mihai Fifor este un șobolan, la rândul său acesta îl vede pe fostul ministrul al Finanțelor ca fiind o prezență exotică. 

„Nu am avut un schimb de replici cu domnul Teodorovici. Nici nu aş fi avut cum, pentru că eu deja plecasem către casă, când înţeleg că domnul Teodorovici a avut, aşa, un moment impetuos, căutându-mă prin partid într-un anume fel. E stilul exotic de a face politică al domnului Teodorovici. N-aş spune că e un cuvânt exotic în PSD. Aş vrea ca de acum încolo PSD să arate aşa cum trebuie, o organizaţie extrem de serioasă cu oameni competenţi care au lucruri foarte bune de făcut pentru ţară. E absolut necesar ca pe eşicherul politic stânga românească să se revigoreze şi să arate că are proiecte viabile pentru români şi pentru România”, a declarat Mihai Fifor.

Potrivit lui, Eugen Teodorovici este un temperament vulcanic.

„Şi atunci când se supără aşa rău, rău, are un limbaj colorat. Nu mă pot supăra pe domnul Teodorovici. E o prezenţă exotică în viaţa politică românească şi e de apreciat lucrul acesta, pentru că e nevoie şi de oameni impetuoşi, aşa cum este Eugen Teodorovici câteodată. Altminteri îl respect, ca şi coleg, şi sunt absolut convins că rămânem în această echipă mare care este PSD”, a mai spus Fifor.

Mihai Fifor, un șobolan 

Jurnaliștii de la Digi 24 au surprins o scenă în care fostul președinte executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a avut o reacție dură la adresa lui Mihai Fifor. Totul a fost pus în contextul în care Fifor ar fi anunțat că Eugen Teodorovici a și-a dat demisia. Când a ieșit din birou să-l caute pe Fifor, Teodorovici ar fi afirmat: „Unde e? Șobolanul partidului. A zis că eu mi-am dat demisia. Minte!”, exclama Teodorovici pe holurile sediului din Kiseleff. 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate