duminică, mai 19, 2024
AcasăAgenda ZileiAtenție, Nicușor Dan! Atenție, Firea! Ilan Laufer candidează la Primăria Capitalei

Atenție, Nicușor Dan! Atenție, Firea! Ilan Laufer candidează la Primăria Capitalei

Preşedintele Platformei Social Liberale, Ilan Laufer, a anunţat că va candida la Primăria Capitalei, contra lui Nicoșor Dan, candidatul unic la dreptei și contra Gabrielei Firea, candidata PSD.

„Vă aştept alături de mine la Capitală, să facem curăţenie generală. Candidez la Primăria Generală a Capitalei, pentru că m-am săturat de clasa politică actuală, de 30 de ani de minciună, incompetenţă, corupţie şi vrăjeală. Vreau să vă ofer o alternativă reală, tânără, civilizată şi cu viziune antreprenorială care vrea şi este pregătită să schimbe transparent, împreună cu voi, realitatea şi clasa politică actuală. Până la vârsta de 37 de ani, pe care o voi împlini în curând, am realizat mai multe proiecte şi am creat mai multe locuri de muncă decât toţi contracandidaţii mei la un loc, în administraţia publică, dar şi în mediul privat”, a scris Ilan Laufer, pe Facebook.

În perioada în care a fost ministru pentru Mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat, a creat şi implementat cel mai important şi de succes proiect din istoria antreprenoriatului românesc” – Start-Up Nation.

„Atât România, cât şi Bucureştiul au nevoie de patrioţi, de oameni care îşi iubesc cu adevărat ţara şi sunt dispuşi să lupte pentru ea necondiţionat. În curând voi anunţa viziunea mea pentru Bucureşti şi lista completă de candidaţi PSL pentru toate cele şase sectoare”, a mai scris Ilan Laufer. 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate