marți, aprilie 23, 2024
AcasăAdministrație publicăAutostrada Sudului: procedura se va demara săptămâna viitoare

Autostrada Sudului: procedura se va demara săptămâna viitoare

Procedura pentru construcţia Autostrăzii Sudului se va demara săptămâna viitoare, potrivit liderului PSD, Liviu Dragnea. 

„Această autostradă este foarte importantă, leagă Bucureşti, prin sud, cu Craiova şi merge în Timişoara. Dar foarte importantă este şi discuţia cu preşedintele Serbiei, pentru că vrem să mergem pe proiectul realizat de Iugoslavia pe vremuri, înainte de 1990, România şi alte state, prin care se face o legătură mult mai scurtă între Constanţa, Bucureşti Sud-Vestul României, Serbia, Nordul Italiei, Austria, Elveţia, Franţa, fără să se mai ocolească prin traseele tradiţionale Ungaria – Austria – Germania şi aşa mai departe. Autostrada Sudului porneşte săptămâna viitoare ca şi procedură”, a declarat Dragnea. 

Acesta a mai afirmat că s-a finalizat analiza ofertelor pentru autostrada Ploieşti – Braşov şi urmează să se decidă câştigătorul licitaţiei, pentru a începe efectiv execuţia. 

„De asemenea, săptămâna viitoare, este că s-a finalizat analiza ofertelor pentru Ploieşti – Braşov şi urmează ca în termen foarte scurt să decidă câştigătorul, să înceapă efectiv lucrul, execuţia la această autostradă. Săptămâna viitoare, din câte ştiu eu, încep lucrările la Craiova – Piteşti”, a mai spus Dragnea.  

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate