marți, august 16, 2022
AcasăAgenda ZileiBarna, după ce a atacat toate partidele politice: ziua alegerilor să fie...

Barna, după ce a atacat toate partidele politice: ziua alegerilor să fie una a „luptei de viziuni” nu a unei „lupte” între partide

Ziua alegerilor din 27 septembrie este orizontul unei „lupte de viziuni” pentru ceea ce ar trebui să fie Bucureştiul” şi nu a unei lupte între partide, a declarat preşedintele USR, Dan Barna, după ce el și colegii de partid au atacat cu fiecare ocazie restul partidelor.

27 septembrie nu este orizontul unei lupte între partide, 27 septembrie este orizontul unei lupte de viziuni pentru ceea ce ar trebui să fie Bucureştiul, pentru că avem, pe de o parte, viziunea minciunii, viziunea falsului, viziunea oamenilor mascaţi cu peruci şi ochelari, viziunea fabricilor de semnături pe care le-am văzut la PSD şi nu doar la aceste alegeri, viziunea unor proiecte despre care doar se vorbeşte, dar nu există niciodată şi viziunea unui proiect pentru Bucureşti susţinut de Nicuşor Dan, de USR PLUS şi partenerii de la PNL, viziunea unui Bucureşti cu adevărat european care îndrăzneşte să-şi spună capitală a unei ţări europene, a unui Bucureşti în care cetăţenii merită să se simtă cu adevărat mândri văzând că oraşul începe să se dezvolte. Vorbim de ani buni de dezvoltarea a Bucureştiului, dar în realitate traficul este sufocat, calitatea aerului e mai proastă de la o lună la alta după toate măsurătorile, iar serviciile publice sunt aproape ridicole, majoritatea dintre ele”, a declarat Dan Barna.

Cei care nu se vor prezenta la vot vor fi direct responsabili de un rezultat eventual negativ, este de părere liderul USR.

„USR PLUS propune oameni performanţi care sunt credibili în promisiunea că vor îmbunătăţi calitatea de viaţă a Bucureştiului. Aceasta este miza pentru fiecare dintre cetăţenii care vor merge pe 27 septembrie la vot şi pentru cei care vor alege să nu meargă. Şi acelora le spun că dacă vor alege să stea acasă, vor fi direct responsabili de un rezultat eventual negativ. Mergeţi la vot pe 27 septembrie, aveţi opţiunea unor candidaţi care au proiecte şi poveşti de viaţă şi experienţă de viaţă foarte convingătoare”, a spus Barna.

Potrivit acestuia, este important ca în primăriile din Bucureşti să ajungă echipe de profesionişti cu care să se poată lucra.

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate