joi, septembrie 21, 2023
AcasăAgenda ZileiJustițieBistrița-Năsăud: DIICOT a destructurat două grupuri infracționale specializate în trafic de droguri

Bistrița-Năsăud: DIICOT a destructurat două grupuri infracționale specializate în trafic de droguri

Procurorii DIICOT – Bistrița Năsăud au efectuat, vineri, 27 de percheziții în județele Bistrița Năsăud și Cluj într-un dosar ce vizează destructurarea a două grupuri infracționale organizate, specializate în săvârșirea infracțiunii de efectuare, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Potrivit procurorilor, în cauză s-a reținut faptul că, în cursul lunii februarie 2021, s-au constituit două grupuri infracționale organizate ce au desfășurat activități de comercializare de substanțe psihoactive, către consumatori de pe raza județelor Bistrița-Năsăud și Cluj.

”În urma perchezițiilor, au fost ridicate 426 de grame de substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv, 26 de grame de canabis, 16 pastile cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, dispozitive de mărunțit, cântare de înaltă precizie, precum și sumele de 23.000 de euro și 8.000 de lei” – susțin anchetatorii.

La sediul DIICOT – Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud, au fost conduse, în vederea audierii, un număr de 18 persoane.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul BCCO Cluj, BCCO Mureș, IPJ Bistrița-Năsăud, SAS Bistrița-Năsăud, SAS Sibiu și Brigăzii Mobile de Jandarmi Mureș. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Dan Badea
Jurnalist de investigații din 1990, licențiat în matematică. Instituții mass media pentru care am lucrat în ultimii 30 de ani: Expres, Ultimul Cuvânt, Tele7 abc, Televiziunea Română, Evenimentul Zilei, Adevărul, Bilanț, Prezent, Interesul Public, Gardianul, Curentul. Autor al volumului ”Averea Președintelui. Conturile Ceaușescu” - Nemira, 1998.
Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate