sâmbătă, decembrie 9, 2023
AcasăAgenda ZileiCe ne urează președintele și premierul pentru 2020

Ce ne urează președintele și premierul pentru 2020

Președintele și premierul României și-au făcut urările pentru 2020 adresate românilor, cei doi sperând într-o țară mai bună. 

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de Anul Nou, în care îşi exprimă încrederea că, în 2020, românii vor rămâne însufleţiţi de visul pentru o Românie mai bună.

„Dragi români, 2019 a fost anul victoriei democraţiei şi al implicării civice, când am arătat tuturor că suntem o naţiune unită în jurul unor valori şi idealuri comune. Am deplină încredere că în acest nou an care stă să înceapă vom rămâne însufleţiţi de visul nostru pentru o Românie mai bună. Să construim împreună aşadar, cu solidaritate şi speranţă, România normală, ţara care devine cu adevărat acasă pentru toţi românii, oriunde s-ar afla. Un An Nou fericit tuturor! La mulţi ani!” – este mesajul preşedintelui Klaus Iohannis, postat pe pagina sa de Facebook

De asemenea, premierul Ludovic Orban le urează românilor, în mesajul de Anul Nou, sănătate, vise împlinite, viaţă frumoasă, belşug în casă şi mai bine pentru toţi.

„Intrăm într-un an nou şi un nou deceniu, care îmi doresc să însemne şi începutul unei perioade de normalitate şi de reală democraţie pentru România. Să privim ceea ce lăsăm în urmă ca pe o pildă despre ce avem de făcut pentru a împlini cu adevărat visul de libertate, democraţie şi prosperitate, care i-a mobilizat pe români cu 30 de ani în urmă împotriva totalitarismului. Întâmpinăm noul an cu speranţă şi încredere în drumul pe care ni l-am ales, din nou în marea familie europeană şi parteneri apreciaţi ai Alianţei Nord-Atlantice. Să ne bucurăm de tot ceea ce am reuşit împreună! Anul 2020 să vină cu sănătate, vise împlinite, viaţă frumoasă, belşug în casă şi mai bine pentru toţi. Un an nou fericit! La mulţi ani, tuturor românilor!” – este mesajul prim-ministrului.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate