marți, decembrie 5, 2023
AcasăAgenda ZileiALDE nu vrea alegeri anticipate pentru că „vor aduce instabilitate politică”

ALDE nu vrea alegeri anticipate pentru că „vor aduce instabilitate politică”

ALDE nu vrea alegeri anticipate pentru că „vor aduce instabilitate politică” și critică afirmaţiile prim-vicepreşedintelui liberal Rareş Bogdan despre acestea. 

Reprezentanții ALDE susțin că nu se asociază unui asemenea plan care e clar că va împinge România într-o perioadă de instabilitate politică din care românii nu au nimic de câştigat.

„Le reamintim celor din partidul de guvernământ că au primit votul nostru la învestire ca să guverneze şi nu ca să introducă teme parazitare în societate. Declaraţiile prim-vicepreşedintelui PNL cu privire la iminenţa alegerilor anticipate nu fac decât să creeze nervozitate în societate şi îngrijorare în mediul de afaceri. Atunci când era în opoziţie, PNL vorbea despre nevoia de predictibilitate în mediul de afaceri. Ce s-a schimbat în mai puţin de o lună şi jumătate? Asemenea declaraţii nu fac decât să determine companiile prezente în România să îşi amâne investiţiile şi planurile de dezvoltare. Fiecare asemenea declaraţie nu face decât să alunge investitorii şi să lipsească românii de noi locuri de muncă”, este mesajul ALDE postat pe pagina de Facebook a formaţiunii.

ALDE anunţă că nu intră în asemenea aventuri politice doar pentru ca un partid să îşi mai mărească cu câteva procente zestrea electorală.

„Nu ne asociem unui asemenea plan care e clar că va împinge România într-o perioadă de instabilitate politică din care românii nu au nimic de câştigat. Dacă prim-vicepreşedintele partidului de guvernământ vrea să compenseze lipsa de experienţă prin acţiuni teribiliste şi instaurare de haos, sperând că pescuitul în ape tulburi e o soluţie, noi nu intrăm în asemenea joc”, conchide ALDE.

Rareş Bogdan a declarat, la Digi 24, că cel târziu în aprilie vom avea alegeri anticipate. Pentru cei din PNL este foarte important acum să câștige alegerile anticipate și să facă o majoritate din doar două partide cu USR. În felul acesta, România va putea ieși din umbra în care a fost aruncată în ultimii ani de PSD-ALDE-UDMR. 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate