marți, august 16, 2022
AcasăAgenda ZileiCiolacu face „curățenie” în partid: Bădălău, Oprișan și Dăncilă, îndepărtați

Ciolacu face „curățenie” în partid: Bădălău, Oprișan și Dăncilă, îndepărtați

Președintele PSD Marcel Ciolacu face „curățenie” în partid sub motivul că politicienii care nu și-au făcut treaba la alegeri trebuie să plătească.

Astfel, conducerea interimară a Organizaţiei de Femei a PSD a fost preluată de Doina Federovici, în timp ce el va coordona filiala Vrancea a partidului, după ce a oferit postul mai multor politicieni, dar toți l-au refuzat de teama lui Marian Oprișan.

„A fost o primă analiză după alegerile locale. Am decis anumite schimbări în structura partidului. Începând de astăzi, preşedintele interimar al OFSD este doamna Doina Federovici, prima femeie preşedinte de Consiliu judeţean şi din interiorul PSD. La Organizaţia Giurgiu, domnul Bădălău s-a retras şi a fost preluată interimar de domnul Mina. La Organizaţia Vrancea am preluat eu interimar conducerea. La Liga Aleşilor Locali, Decebal Făgădău, deoarece nu a câştigat alegerile la Constanţa, a fost înlocuit de Cristian Gentea, de la Piteşti”, a declarat Ciolacu, la finalul şedinţei conducerii PSD.

Despre Doina Federovici, Ciolacu a spus că a făcut performanţă la Botoşani, câştigând Consiliul Judeţean şi Primăria municipiului reşedinţă de judeţ, fiind un exemplu în PSD.

Referindu-se la înlocuirea lui Marian Oprişan de la conducerea filialei Vrancea, Ciolacu a menţionat că a fost un vot în cadrul Consiliului Politic Naţional.

”Este posibil să mai vină şi alte schimbări în cadrul următoarei şedinţe a Consiliului Politic Naţional. În următoarele trei zile voi mai avea întâlniri cu secretarul general şi cu cine mai doreşte din conducerea partidului cu fiecare organizaţie, cu toţi preşedinţii de organizaţie, în care se vor face analize comparative ale voturilor obţinute”, a adăugat Ciolacu.

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate