marți, octombrie 3, 2023
AcasăAgenda ZileiCiucă: Starea de alertă va fi prelungită cu măsurile şi indicatorii prevăzuţi...

Ciucă: Starea de alertă va fi prelungită cu măsurile şi indicatorii prevăzuţi în cea precedentă

Starea de alertă va fi prelungită cu măsurile şi indicatorii prevăzuţi în cea precedentă, a declarat premierul interimar, Nicolae Ciucă.

„În această după-amiază va avea loc şedinţa Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă. De asemenea, este o analiză la nivelul Comitetului de specialitate, care analizează toate aceste aspecte care vor determina decizii la nivel guvernamental. Ceea ce vă pot spune este că Guvernul interimar pe care-l conduc în acest moment nu poate să ia decizii care să modifice foarte mult prevederile stării de alertă în care ne găsim. Ca atare, în următoare şedinţă de Guvern vom adopta o hotărâre de guvern în care prelungim starea de alertă cu măsurile şi indicatorii prevăzuţi în cea precedentă”, a declarat Ciucă.

Potrivit lui Ciucă, zilele trecute au fost 1.900 de cazuri de COVID-19. 

„În discuţiile pe care le-am avut cu ministrul Sănătăţii şi cu cei care se ocupă de problemele pandemiei, în acest moment se pare că avem o problemă foarte serioasă la nivelul Capitalei. Sunt măsuri care trebuie discutate la nivelul autorităţilor locale şi împreună cu Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti. Ca atare, în ansamblul măsurilor care s-au luat la nivel naţional, sperăm ca, pe baza procedurilor deja stabilite, la nivelul municipiului Bucureşti să fie luate măsuri în consecinţă”, a mai declarat ministrul Apărării.

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate