joi, februarie 22, 2024
AcasăAgenda ZileiCodrin Ștefănescu a fost huiduit de portestatari la Sibiu

Codrin Ștefănescu a fost huiduit de portestatari la Sibiu

Codrin Ștefănescu a fost huiduit de portestatari la Sibiu. Acesta a încercat să stea de vorbă cu câţiva protestari strânşi în faţa sediului organizaţiei judeţene social-democrate.

Acolo trebuia să aibă loc o conferinţă de presă, însă a fost huiduit de cei din mişcarea #văvedemdinSibiu, care au avut un protest autorizat de primărie.

„Primele impresii. Am venit la Sibiu să mă întâlnesc cu colegii mei din PSD Sibiu, în locul în care lumea spune că oraşul lui Iohannis, judeţul lui Iohannis, ţara lui Iohannis, ceea ce nu este. Este un judeţ minunat, cu oameni minunaţi. Am şi eu aici foarte mulţi prieteni şi foarte multe rude. După această întâlnire cu primarii şi colegii noştri în teritoriu am ajuns la o concluzie comună cu toţii: că aceste alegeri le vom câştiga la europarlamentare şi că anul acesta vom da preşedintele României şi trebuie să înţeleagă inclusiv cei cu #rezist din afara sediului, care mi-au urat de bine şi acum, că epoca Iohannis ca şi epoca Băsescu se va sfârşi anul acesta”, a declarat secretarul general al PSD. 

Potrivit lui Ștefănescu, prietenii şi colegii din Sibiu i-au spus că în oraş şi în judeţ ar exista o camarilă susţinută de liderul judeţean al PNL, deputatul Raluca Turcan, precum şi de preşedintele Klaus Iohannis. 

„Aici în Sibiu, mi-au spus colegii mei şi prietenii pe care îi am, este aşa un fel de frică instaurată, un fel de ceaţă, un fel de sentiment de omertă, pentru că cine vorbeşte aici sau cine se leagă de înaltul ales şi conducător, pătimeşte câte ceva. Şi, mi-au spus colegii mei, că se cam pătimeşte aici, în Sibiu, dacă eşti contra lui Iohannis şi contra acestei camarile care încearcă să pună mâna pe acest judeţ. Pentru că e o camarilă aici şi trebuie ca sibienii să înţeleagă că această camarilă nu are nicio legătură cu cetăţeanul de rând, cu omul care încearcă să îşi facă o viaţă bună şi că cetăţeanul de rând nu a avut nimic de câştigat de pe urma acestei camarile”, a mai spus Codrin Ștefănescu. 

Codrin Ştefănescu a transmis un avertisment şi către şefii de instituţii din Sibiu, care ar face parte din această camarilă pro Iohannis, să se potolească. 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate