sâmbătă, august 13, 2022
AcasăAdministrație publicăNicolae Robu își scoate angajații la făcut curățenie pe străzi

Nicolae Robu își scoate angajații la făcut curățenie pe străzi

Nicolae Robu își scoate angajații la făcut curățenie pe străzi. Astfel că, edilul de pe Bega a adunat de la primele ore ale zilei 250 de angajați ai societăţilor din subordinea municipalităţii și deținuți cu drept de muncă și i-a pus la făcut curățenie pe străzi și trotuare. 

„Am declanşat prima etapă a campaniei Timişoara curată, de la ora 8.00, când au fost trimişi pe străzi peste 250 de lucrători de la toate societăţile municipalităţii şi o parte de la penitenciar, cu misiunea de a face curat pe principalele artere, pe carosabile şi pe trotuare, din centru spre periferie”, a afirmat Nicolae Robu.

Cu lopeți vor răzui pe lângă borduri, cu mături vor strânge mizeria respectivă, pentru că s-a creat o adevărata pojghiță pe lângă borduri pentru că nu s-au spălat străzile de multă vreme.

Primarul din Timișoara a vrut să radă stratul de praf şi pământ de lângă borduri, care se va aduna în saci, care vor fi colectaţi în maşini. După aceasta societatea Aquatim va spăla ulterior carosabilul şi trotuarele cu apă sub presiune, inclusiv pe străzile din cartiere.

Deşi a fost recent contractat, prin licitaţie, un operator de salubritate, nu poate intra pe teren decât în luna aprilie, întrucât are termen 90 de zile pentru a se organiza şi a-şi aduce în Timişoara utilajele necesare, pe care acum le cumpără.

„Am considerat că nu putem lăsa oraşul în starea de insalubritate în care a ajuns şi fiecare societate a primăriei a primit o zonă de care se va ocupa în cadrul acestei campanii. Sigur, mă aştept şi la critici, dar nu puteam lăsa oraşul în insalubritate. Consider că este o situaţie de forţă majoră şi trebuie să facem cu toţii ceea ce este necesar pentru binele public”, a mai spus Robu.

 

 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate