marți, decembrie 5, 2023
AcasăAgenda ZileiDacia: Modelele noi, din 2022, vor avea şi motorizare hibridă.

Dacia: Modelele noi, din 2022, vor avea şi motorizare hibridă.

Modelele noi de Dacia, care vor apărea din 2022, vor avea și motorizare hibridă, a anunțat Mihai Bordeanu, director de marketing pentru Dacia în cadrul Grupului Renault.

„La asta ne gândim foarte serios, este luată în calcul pentru viitorul gamei, este luată în calcul şi pentru viitorul altor modele. Toate modelele noi lansate începând cu 2022 vor fi electrificate. Atenţie, spun electrificate, nu electrice, deci vor avea şi această opţiune. Deocamdată, pentru lansarea generaţiei a treia de Sandero, costurile sunt încă destul de ridicate şi atunci am preferat să lansăm gama de motoare pe care aţi văzut-o, dar, cu siguranţă, hibridul e parte din planurile de viitor”, a spus Mihai Bordeanu.

Acesta exclude posibilitatea introducerii unui motor diesel pentru cele trei noi modele (Sandero, Sandero Stepway și Logan), care vor fi comercializate doar cu motorizări pe benzină sau benzină şi GPL.

„Am studiat trendul, ce se întâmplă cu piaţa or, cererea pentru motorizările diesel e în clară descreştere pe acest segment în Europa. Răspunsul simplu este nu, nu vom avea diesel în gamă”, a precizat Bordeanu.

Pe de altă partea, noile modele Logan, Sandero şi Sandero Stepway se adresează clienţilor pragmatici, tot mai atenţi la achiziţiile pe care le fac, este de părere Daniela Copaciu, brand manager Dacia în România.

„În acest context dificil, în acest context fără precedent în care provocările mobilităţii viitoare ne îndeamnă către un consum mai responsabil, clienţii devin din ce în ce mai pragmatici şi mai atenţi atunci când vine vorba de achiziţiile viitoare. Dacia este tot timpul alături de clienţii săi, propunând achiziţii inteligente, maşini moderne, fiabile, robuste, la un preţ imbatabil”, a spus aceasta.

Dacia se pregătește să lanseze cea de-a treia generaţie, trei noi vehicule care se impun prin aspectul modern, prin echipamentele şi tehnologiile moderne care se regăsesc la bord.

„Cea de-a treia generaţie de vehicule va fi produsă în cele trei situri tradiţionale. La Piteşti vor fi produse noul Logan şi noul Stepway, la Uzina Tanger din Maroc vor fi produse noul Stepway şi noul Sandero, iar la uzina de la Casablanca vor fi asamblate toate cele trei modele”, a declarat Daniela Copaciu.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate