vineri, septembrie 29, 2023
AcasăAgenda ZileiPoliticăDan Barna: Miniștrii USR PLUS boicotează ședința de guvern convocată de Florin...

Dan Barna: Miniștrii USR PLUS boicotează ședința de guvern convocată de Florin Cîțu pentru miercuri seara

USR PLUS a decis că nu va participa la şedinţa de guvern de la ora 19,00, a anunţat copreşedintele formaţiunii, vicepremierul Dan Barna.

El a declarat că USR PLUS a decis convocarea unei şedinţe a coaliţiei de guvernare pentru joi, de la ora 10,00.

„Am decis să nu participăm la ședința de guvern din aceaată seară și să convocăm o ședință a coaliției la ora 10 dimineața. (…) Şedinţa coaliţiei de mâine dimineaţă va fi cea care decide cum vom proceda în continuare”, a precizat Dan Barna.

Şedinţa de guvern care ar fi trebuit să aibă loc în prima parte a zilei a fost suspendată pentru ora 19,00, după ce premierul Florin Cîțu a forțat introducerea pe lista suplimentară a ședinței de guvern programul Anghel Saligny, fără o discuție prealabilă cu partenerii USR PLUS, dar șu fără a avea toate avizele necesare.

Întrebați ce se va întâmpla dacă premierul Cîțu va ține ședința de guvern fără miniștrii USR PLUS, Dacian Cioloș a spus că ”vom avea o ședință a Biroului Național în care vom decide ce facem. Nu batem în retragere, o decizie (privind eventuala ieșire de la guvernare – n.red.) nu o iau doi oameni”.

Dan Badea
Jurnalist de investigații din 1990, licențiat în matematică. Instituții mass media pentru care am lucrat în ultimii 30 de ani: Expres, Ultimul Cuvânt, Tele7 abc, Televiziunea Română, Evenimentul Zilei, Adevărul, Bilanț, Prezent, Interesul Public, Gardianul, Curentul. Autor al volumului ”Averea Președintelui. Conturile Ceaușescu” - Nemira, 1998.
Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate