marți, decembrie 6, 2022
AcasăAgenda ZileiDeclarațiile Vioricăi Dăncilă: „ăștia din diasporă”, „Dragnea a făcut și lucruri bune”...

Declarațiile Vioricăi Dăncilă: „ăștia din diasporă”, „Dragnea a făcut și lucruri bune”…

Declarațiile Vioricăi Dăncilă, printre multe greșeli gramaticale, a afirmat că Liviu Dragnea a făcut și lucruri bune, în timp ce Klaus Iohannis  este un laș că nu vrea să vină la dezbatere și nu a făcut nimic pentru „aștia din diasporă”. 

Iată cele mai importante momente din declarațiile Vioricăi Dăncilă:

„Ce a făcut ca să-i aducă acasă pe românii din diaspora? Românii s-au săturat de lozinci. Guvernul a implementat Start Up Nation, am modiciat durata de vot… Iohannis nu a avut nici măcar o deplasare dedicată românilor din diaspora. Chiar dacă s-a deplasat în state cu mulţi români, nu s-a întâlnit cu ăştia… nu a făcut nimic pentru consolidarea relaţiilor cu cei care au plecat în afara ţării”.

 – Dăncilă a fost foarte jignită de Iohannis – 

„Am avut mule jigniri din partea lui Iohannis, mincuni, O confruntare arăta cum suntem fiecare dintre noi, cum sutem pregătiţi pentru funţia prezidenţială, dar şi ce am fpcut Iohannis n cei cinci ani, iar eu într-un an şi 9 luni. Aveam o responsabilitate să venim cu un raport al activităţii şi propria viziune. Văd nun om laş şi arogant care nu poate explica cei cinci ani în care a fost preşedintele României şi voi veni cu un bilanţ comparativ şi cred că fiecare dintre noi se poate raporta la cei cinci ani de mandat ai lui Iohannis”

Despre fiul său care este angajat la Curtea de Conturi

„Nu mi-am angajat fiul la Curtea de Conturi, s-a angajat înainte de a fi premier. Fiul meu a fost foarte atacat, a avut o vină şi pentru că a fost adoptat. Nu s-a raportat la politică, vrea să îl las să îşi urmeze cursul vieţii lui. Mi-a spus că nu e un lucru bun pentru el că sunt premier, e izolat, nu poate face lucruri pe care alţi tineri la vârsta lui şi le permit. Îi consider pe toţi tineri din ţară ca pe propriii copii”.

„Iohannis a împărțit românii”

„Dacă avem, am avut până acum un preşedinte care a împărţit pe români, iată că astăzi avem un preşedinte care crede că o parte din presă merită să participe la o dezbatere, iar alta parte nu merită. Indiferent dacă presa te apreciază sau dacă îţi este ostilă, eu cred ca trebuie să ai o abordare corectă faţă de presă. Am tot sperat că vom avea o confruntare, o confruntare care să arate responsabilitatea noastră, care să arate respectul pentru români. Se pare că Klaus Iohannis refuză aceasta confruntare că vrea doar o dezbatere cu cei pe care îi agreează şi în faţa celor pe care îi acceptă, sfidând astfel românii care l-au votat, dar şi pe cei care nu l-au votat pentru că preşedintele trebuie să fie preşedintele tuturor românilor”.

 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate