joi, februarie 22, 2024
AcasăAgenda ZileiDeputat, amenințat cu moartea chiar în secția de poliție

Deputat, amenințat cu moartea chiar în secția de poliție

Deputatul Petre Florin Manole povestește că a fost amenințat cu moartea într-o secție de poliție din Capitală, în timp ce polițiștii asistau pasiv la toată scena. 

„Sunt chiar acum la Secția de Poliție nr 1. Ascult cum sunt amenințat de 3 indivizi: te omor, cuțite, ieși afară să vezi tu, etc. Am venit aici pentru că o rudă, lovită și amenințată, m-a sunat – e dreptul sau legal să facă asta. Mi-a spus că 3 bărbați îl amenință în secția de poliție și îi e frică pentru că polițiștii asista pasivi. Am pus totul pe seama panicii: poate e speriat, poate exagerează. În zona de relații cu publicul, în față polițistului de serviciu sunt amenințat la rândul meu”, a scris pe Facebook deputatul. 

Potrivit lui, dacă depune o plângere, nu poate aduce probe audio-video pentru că – i se spune – supravegherea în interiorul secției e doar video nu și audio. 

„Dar cazul meu e simplu. Nu mi-e frică. Ce fac însă alții, mai vulnerabili, în alte cazuri? Le influențează amenințările declarațiile pe care le fac? Sigur că da. E normal să te temi pentru siguranță ÎN secția de poliție? Sigur că nu. O să adresez o întrebare Ministrului de Interne: câte secții au supraveghere audio-video? Câte nu au? Cum putem să remediem situația? Este imperativ să rezolvăm această problema. Dacă ea există la Secția nr 1, în centrul Bucureștiului, sigur există și în alte părți. Încrederea cetățeanului în instituții este o lozinca ridicolă dacă ajungi să fii amenințat în secția de poliție”, a mai spus deputatul.

Postarea deputatului și-a atras aproape 1000 de comentarii, iar majoritatea acestora fac referire la colegii lui de partid, având în vedere că deputatul este unul social-democrat. Chiar și polițiștul Marian Godină i-a comentat deputatului PSD, scriindu-i simplu: „Amnistie și grațiere”. 

Foarte mulți dintre internauți au râs de deputat și de situația în care se află justiție în momentul de față. 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate