marți, aprilie 23, 2024
AcasăAgenda ZileiDeputatul Nicușor Dan a dat în judecată RADET

Deputatul Nicușor Dan a dat în judecată RADET

Deputatul Nicușor Dan a dat în judecată RADET pentru că a refuzat să comunice informaţii publice privind avariile la reţeaua de termoficare, a anunțat acesta pe pagina personală de Facebook. 

Așa cum am promis, am dat în judecată RADET pentru că a refuzat să comunice informaţii publice privind avariile la reţeaua de termoficare și numărul sesizărilor trimise de cetățeni în această iarnă.

Regia de termoficare a dorit astfel să ascundă situaţia dezastruoasă în care se află, din cauza incompetenței administrației Firea.

Într-un dispreț total față de bucureșteni și de problemele pe care le-au avut în această iarnă, din cauza avariilor în lanț la rețeaua de termoficare, RADET a răspuns la solicitarea de informații publice cu un lung comunicat de presă al Primăriei Capitalei, în care Gabriela Firea arunca toată vina pe primarii dinaintea ei și promitea măsuri viitoare pentru reabilitarea sistemului de încălzire.

Acum, RADET trebuie să răspundă în fața justiției și să facă publice informații pe care încearcă să le ascundă de ochii bucureștenilor.

PMB a alocat, în 2018, 1,2 miliarde lei pentru preluarea creanţelor Elcen şi doar 50 de milioane de lei pentru modernizarea sistemului de termoficare

„Raportul trebuia să fie invers, dacă PMB avea o intenţie reală, sănătoasă de a pune la punct sistemul de termoficare a Bucureştiului. Problema căldurii bucureştenilor a devenit monedă de schimb politică între doamna primar general şi preşedintele PSD. Insolvenţa trebuia gândită şi pregătită astfel încât să evite momentele de şoc, comportamentul instabil al sistemului. Ceea ce vedeţi în ultimele două ierni este comportamentul instabil indus de această stare de insolvenţă manageriată greşit”, a anunța recent liberalul, Gabriel Dumitrașcu. 

 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate