joi, februarie 22, 2024
AcasăAgenda ZileiDIICOT: Luiza Melencu ar putea fi în viață

DIICOT: Luiza Melencu ar putea fi în viață

Luiza Melencu, fata de 18 ani dispărută în luna aprilie, ar putea fi în viață, având în vedere că rezultatele testelor ADN în cazul acesteia nu au fost concludente, a declarat procurorul-şef al DIICOT, Felix Bănilă.

„Nu excludem niciuna dintre variante. Ştiţi foarte bine că testele ADN în cazul victimei majore nu sunt concludente şi de aceea, la momentul acesta, nu putem exclude nicio variantă”. 

Luiza Mihaela Melencu, de 18 ani, din comuna doljeană Dioşti, a dispărut la mijlocul lunii aprilie după ce a spus familiei că va merge la Caracal pentru a scoate bani de la un bancomat. 

Dispariţia fetei a fost anchetată de DIICOT care a reunit dosarul cu cel al Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani, din comuna Dobrosloveni, dispărută pe 24 iulie, care a sunat pe 25 iulie la 112 solicitând ajutor deoarece a fost sechestrată, bătută şi violată. În cauză a fost inculpat Gheorghe Dincă, un bărbat de 66 de ani, din Caracal. 

În cadrul anchetei, Gheorghe Dincă ar fi recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, în jurul orei 12,00, atunci când ar fi surprins-o cu telefonul în mână şi ulterior i-ar fi incinerat corpul, iar cu privire la cea de-a doua fată, Luiza Melencu, de 18 ani, procurorii au stabilit că există indicii că inculpatul a săvârşit acelaşi gen de infracţiuni.

Pe de altă parte, unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu îi acuză pe anchetatori că nu fac absolut nimic în investigarea răpirilor sau crimelor celor două fete, ba mai mult, fac demersuri de parcă apără infractorii locali din Caracal. 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate