marți, iunie 18, 2024
AcasăAgenda ZileiDoctorul Mircea Beuran, cercetat pentru luare de mită

Doctorul Mircea Beuran, cercetat pentru luare de mită

Doctorul Mircea Beuran, fost şef al Secţiei de chirurgie de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a fost ridicat de anchetatori şi dus la sediul DNA, el fiind vizat într-un dosar de luare de mită. Potrivit anchetatorilor faptele au avut loc în 2018.

Medicul a fost adus la DNA, după ce anchetatorii au făcut percheziţii în locuinţa sa, dar şi la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

„Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a corupţiei efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, săvârşite pe parcursul anului 2018. În cursul zilei de 13 februarie 2020, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare la două adrese situate în municipiul Bucureşti, dintre care una la sediul unei instituţii publice”, au anunțat anchetatorii. 

În momentul în care acesta a fost ridicat de procurori de la domiciliu a fost întrebat de jurnaliști dacă a luat mită sau dacă are vreo legătură cu cazul de luna trecută. Medicul a negat ambele legături. 

Doctorul Mircea Beuran a fost şeful Secţiei de chirurgie de la Spitalul Floreasca, el fiind demis în luna ianuarie, după ce o femeie a decedat în urma unor arsuri suferite pe masa de operaţie

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate