vineri, aprilie 19, 2024
AcasăAgenda ZileiDoi candidați PMP la funcția de primar au obținut doar câte un...

Doi candidați PMP la funcția de primar au obținut doar câte un vot

Candidaţii PMP la funcţia de primar în comunele Grădinari şi Optaşi-Măgura au obţinut câte un singur vot, potrivit rezultatelor parţiale publicate de Autoritatea Electorală Permanentă.

Un alt candidat, cel din comuna Şopârliţa a obţinut două voturi, deşi listele de candidaţi ale partidului pentru consiliile locale în cele trei comune cuprind mai multe nume şi au fost votate de mai multe persoane.

Având în vedere numărul voturilor obţinute de cei trei candidaţi, este posibil ca aceştia să nu fi reuşit să obţină voturi nici de la colegii lor de partid alături de care au candidat pe aceeaşi listă pentru mandate de consilieri locali.

În comuna Grădinari, candidatul pentru funcţia de primar Marius Oprea (PMP) a avut un singur vot, iar pentru lista de candidaţi a PMP la Consiliul Local Grădinari au fost şapte voturi, deşi lista cuprinde numele a 14 candidaţi, cu Marius Oprea pe prima poziţie.

De asemenea, în localitatea Optaşi-Măgura, candidatul PMP la funcţia de primar, Radu Florea, a obținut un singur vot. În schimb, pentru lista de candidaţi PMP pentru consiliul local au fost opt voturi. Pe lista PMP pentru Consiliul Local Optaşi-Măgura au fost 12 candidaţi, pe prima poziţie fiind Radu Florea.

Mihai Zamfir, candidat tot din partea PMP în comuna Șopârla a obţinut numai două voturi.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate