duminică, februarie 5, 2023
AcasăAgenda ZileiPSD acționează la ordin din exterior pentru a distruge economia României

PSD acționează la ordin din exterior pentru a distruge economia României

Capii PSD, Dragnea, Vâlcov, Teodorovici acționează la ordin din exterior pentru a distruge economia României, este de părere senatorul liberal Florin Cîțu.

„OUG 114 a apărut după escala lui Teodorovici la Moscova. Am spus atunci că trebuie să fii foarte prost să introduci astfel de taxe în acest context economic. Rezultatul este doar unul singur – adâncirea crizei economice în care deja se află România. Standard and Poors a confirmat ce am spus la numai două luni distanță”, a declarat senatorul pe pagina de Facebook a partidului.

Potrivit lui, Teodorovici și Vâlcov știau de efectele acestei ordonanțe din 4 februarie 2019. Li s-a dat ordin (în rusește?) să nu abroge ordonanța.

„Este criminal ce fac. Știau efectele, dar îi puneau pe români să plătească gaze mai scumpe importate de la ruși, să plătească dobânzi mai mari la credite, să plătească facturi la servicii de telecomunicații mai mari, iar ei plăteau rușilor dobânzi mai mari prin obligațiunile de stat. Dragnea știe și el că economia este în criză și această ordonanță păstrează economia în criză economică ani buni. Dar are ordine clare de la est să nu dea înapoi”, a mai afirmat senatorul liberal.

Acesta este de părere că, propunerea de a “modifica” ordonanța 114 este dovada clară că Dragnea, Vâlcov, Teodorovici acționează la ordin din exterior. Dacă erau interesați de viitorul și bunăstarea românilor ordonanța era abrogată.

„Acesta este planul pe care îl implementează Dragnea la ordin. Suprataxarea economiei în plină criză economică este dovada că acești oameni vor distrugerea economiei. Nimeni nu este atât de prost. Cu economia în colaps Dragnea va cere măsuri economice de “forță majoră”. Astfel pot să justificie naționalizări, vânzări de active ieftine pentru ruși și chinezi, anularea unor contracte de privatizare în domeniile de importanță strategică”, a mai spus Cîțu.

El afirmă că, așa au făcut și comuniștii în anii 50, așa a făcut și Maduro în urmă cu câțiva ani. „Este modul prin care Rusia instaurează dictaturile comuniste. OUG 114  trebuie abrogată. Altfel, într-un an de zile România este vândută “la reduceri” rușilor!”, a conchis senatorul liberal. 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate