marți, august 9, 2022
AcasăAgenda ZileiEșecul referendumului pentru familie nu înseamnă demisia lui Dragnea

Eșecul referendumului pentru familie nu înseamnă demisia lui Dragnea

Eşecul referendumului pentru familie nu este motiv de demitere a guvernului, cu atât mai mult a președintelui PSD, Liviu Dragnea, a declarat Crin Antonescu, fostul lider al liberalilor din România, într-o intervenție telefonică la România TV.

Crin Antonescu a mai precizat că el a votat pentru modificarea Constituţiei solicitată de semnatarii iniţiativei Coaliţiei pentru Familie şi că nu crede că s-ar fi întâmplat ceva rău dacă acest referendum ar fi fost validat. 

„Nu ştiu cine a vândut referendumul, nu ştiu cine l-a cumpărat. Dacă ar fi trecut referendumul, nu s-ar fi întâmplat nimic rău, din punctul meu de vedere. Eu am votat pentru. Domnul Tăriceanu s-a dus la Bruxelles cu problema protocoalelor şi s-a întors cu problema referendumului. Dar nu cred că din cauza Bruxelles-ului a eşuat referendumul. Unii au vorbit despre căsătoria dintre om şi capră, alţii despre căsătoria dintre femeie şi cocoş, unii au crezut că e o manevră de-a lui Dragnea”, a mai spus Crin Antonescu.

Eșecul referendumului pentru familie, nu înseamnă demisie

Totodată, eşecul referendumului nu e motiv de demitere a unui guvern, sunt multe alte motive pentru demitere.

„Din funcţia de preşedinte al unui partid, de exemplu al PSD, nu se pleacă atunci când vor opozanţii sau oamenii, ci când vrea partidul. Dragnea nu trebuie să îşi dea demisia din cauza eşecului referendumului”, a declarat Crin Antonescu, într-o intervenţie telefonică la România TV. 

Declarațiile lui Crin Antonescu, vin după ce, la închiderea urnelor, duminică seara, Dan Barna, liderul USR, spunea că formaţiunea sa cere demisia acestui guvern pentru că a aruncat 40 de milioane de euro pe o fantasmă.

Sursa foto: Crin Antonescu (Facebook)

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate