marți, aprilie 23, 2024
AcasăAgenda ZileiFifor: Dacă protestați pe 10 august, faceți-o pașnic!

Fifor: Dacă protestați pe 10 august, faceți-o pașnic!

Vicepremierul Mihai Fifor, ministru interimar al Afacerilor Interne, a reluat joi seara apelul către participanţii la manifestaţiile anunţate pentru data de 10 august să o facă în mod paşnic şi legal. De restul se ocupă Jandarmeria Română. 

Potrivit lui, noul comandant al Jandarmeriei, generalul Constantin Florea, va gestiona evenimentele în mod corect, transparent şi legal.  

„Aş vrea să reiau apelul pe care l-am făcut şi zilele trecute şi să îi îndemn pe toţi cei care vor participa la manifestaţiile din 10 august să o facă în mod paşnic, să o facă în mod legal. Este, categoric, un drept fundamental al cetăţeanului de a protesta, un drept pe care îl respectăm. Sunt absolut convins că noul comandant al Jandarmeriei Române, generalul Florea, are capacitatea de a gestiona în mod cât mai corect, în mod transparent, în mod legal şi fără incidente desfăşurarea evenimentelor”, a declarat Mihai Fifor, la Palatul Victoria. 

Prin aceste afirmații, ministrul interimar al MAI, recunoaște tacit faptul că anul trecut la protestele din 10 august au avut loc abuzuri din partea Jandarmeriei Române, și nici până în ziua de astăzi nu s-au luat măsuri înpotriva celor care le-au comis. El a dat asigurări că reforma începută în Ministerul Afacerilor Interne va continua.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate