joi, februarie 22, 2024
AcasăAgenda ZileiFirea se gândește să revină la PSD București și secund la PSD...

Firea se gândește să revină la PSD București și secund la PSD România

Gabriela Firea analizează posibilitatea de a reveni în funcţia de preşedinte al Organizaţiei PSD Bucureşti şi în cea de vicepreşedinte al Partidului Social Democrat, a declarat primarul Bucureștiului la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD.

„Mai mulţi colegi mi-au spus că, dată fiind situaţia actuală, ar trebui să analizez şi să renunţ la ceea ce am anunţat la unul din CEx-urile de anul trecut şi anume atunci când, ca un gest de onoare, mi-am dat demisia din funcţia de preşedinte al PSD Bucureşti şi din poziţia de vicepreşedinte la nivel naţional, funcţia de la Ilfov doar aceea fiindu-mi luată cu forţa la propunerea preşedintelui de la acel moment al partidului. Deocamdată, am spus că mă gândesc, analizez dacă revin asupra acelor demisii”, a mai spus Firea. 

Potrivit lui Firea, pentru a reveni asupra demisiilor, este nevoie şi de acordul colegilor săi din Comitetul Executiv Naţional al PSD. În ceea ce priveşte conducerea PSD, Gabriela Firea a subliniat că este dreptul doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă să preia preşedinţia interimară a partidului, dar vrea ca Paul Stănescu să preia funcţia de preşedinte executiv. 

Mai mult, Firea dorește o alianță cu celalalt PSD, adică Pro România. 

„Dacă nu se va decide ca aceşti colegi să se întoarcă pur şi simplu în PSD, atunci să se stabilească o alianţă între PSD şi Pro România. Bineînţeles, aceasta este o dorinţă a mea, nediscutată cu ceilalţi colegi din partid. Este normal ca să existe nişte întâlniri în perioada următoare şi să se stabilească o strategie. Nu vreau să o iau eu înaintea deciziilor lor”, a mai spus Firea.

 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate