joi, februarie 22, 2024
AcasăAgenda ZileiDăncilă îi promite marea cu sarea lui Firea la prima rectificare bugetară

Dăncilă îi promite marea cu sarea lui Firea la prima rectificare bugetară

La prima rectificare bugetară se va remedia problema privind subvenţiile pentru transport, termoficare şi spitale în Bucureşti, a promis Viorica Dăncilă, potrivit primarului general al Capitalei, Gabriela Firea. 

„Am avut o discuţie cu premierul, am stabilit să ne vedem zilele următoare şi la Guvern. I-am spus care sunt urgenţele pentru Capitală, şi anume, în primul rând, la finalul anului trecut ni s-a tăiat o sumă consistentă care ne pune în situaţia de a nu reuşi să plătim subvenţiile la transport, la termoficare şi spitalele din Capitală. Mi-a promis că va discuta cu reprezentanţii Guvernului şi se va remedia această situaţie în favoarea bucureştenilor la prima rectificare bugetară”, a spus Firea, la Palatul Parlamentului. 

Aceasta a spus că a discutat cu Dăncilă şi despre situaţia privind termoficarea, unificarea RADET cu ELCEN, pentru ca bucureştenii să nu mai aibă problema apei calde şi a căldurii. 

„Mi-a spus, de asemenea, că se va implica pentru rezolvarea acestei probleme care trenează de câţiva ani de zile şi care a fost blocată anul trecut. Noi eram pe cale să rezolvăm şi această situaţie. Am discutat şi alte probleme curente ale Primăriei Capitalei. Mă interesează strict problema bucureştenilor şi se dovedeşte că ceea ce am semnalat anul trecut cu privire la situaţia din Capitală, din marile oraşe, din întreaga ţară, este o realitate, dar noi atunci am fost numiţi pucişti, trădători, că ne-am dat cu statul paralel. Dacă vă aduceţi aminte, acea scrisoare a fost semnată de 28 de membri ai Comitetului Executiv, inclusiv de mine, alţi 10 membri în CEx ne-au promis că vor vota cu acea rezoluţie în CEx, dar în cadrul şedinţei am rămas doar şase care să ne menţinem opinia, şase persoane care am fost ori excluse, ori pedepsite, ori luate toate funcţiile”, a afirmat Firea. 

 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate