duminică, noiembrie 27, 2022
AcasăAgenda ZileiFirea vrea să se dedice în totalitate Primăriei Capitalei

Firea vrea să se dedice în totalitate Primăriei Capitalei

Gabriela Firea vrea să se dedice în totalitate Primăriei Capitalei, din acest motiv ea nedorind să candideze pentru preşedinţia PSD la următorul congres al formaţiunii. 

În plus, din punctul ei de vedere, sunt în PSD colegi mai calificați pentru a conduce un întreg partid precum cel al social democraților. 

„La şefia PSD nu candidez, pentru că vreau să mă dedic în totalitate Primăriei Capitalei şi două job-uri cu responsabilitate nu se pot face bine, corect, coerent şi dinamic, undeva ar fi un minus. A fi primar general este într-adevăr o muncă pe care o fac toţi primarii din ţară, dar răspunderea este mult mai mare pentru că este un număr mai mare de cetăţeni, este cea mai mare aglomerare urbană şi complexitatea activităţilor este pe măsura funcţiei. Nu s-ar putea în acest moment. Şi cred că este şi prematur. Am alţi colegi în partid, care sunt mai calificaţi, au mai multă experienţă, au mai mulţi ani în PSD”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3.

Aceasta este atât de încrezătoare în ea, având în vedere că a făcut o treabă „foarte bună” în toți acești ani de când este primar. 

Edilul Capitalei a declarat că ar dori ca la conducerea PSD să fie atât persoane din garda veche, cât şi din garda nouă şi să fie şi doamne, şi domni.

„Să fie cineva din garda veche, împreună cu cineva şi din garda nouă. Păi nu aşa e cel mai bine? Să fie şi cei care au trecut prin toate etapele partidului, au cunoscut şi succesul şi insuccesul şi aveau şi preşedintele ţării pe atunci, şi guvernare, şi opoziţie şi cineva care să vină din noua generaţie de politicieni, cum spuneţi dumneavoastră garda nouă, să aducă un suflu nou. Aşa ar fi cel mai normal. Să fie şi doamne, şi domni”, a mai spus Gabriela Firea.

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate