marți, iulie 16, 2024
AcasăAgenda ZileiFostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu, candidatul PLUS la Primăria București

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu, candidatul PLUS la Primăria București

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a fost desemnat candidatul PLUS la Primăria Municipiului Bucureşti. Vlad Voiculescu a obţinut 96,30% din voturile exprimate în filialele PLUS Bucureşti, potrivit oficialilor PLUS

El a anunţat că va candida pentru Primăria Capitalei după ce va obţine susţinerea celor două partide din Alianţa 2020 USR PLUS. 

„Câştigăm împreună sau pierdem separat. Îmi doresc un oraş şi o ţară cu mai mult respect şi mai puţină ţâfnă. Mai puţini nervi şi mai mult împreună. Mai puţine discuţii sterile şi mai multă construcţie. Lumea se schimbă în jurul nostru. Ţinuţi în loc de încercările unor hoţi prinşi la furat de a scăpa de justiţie, pierdem oportunitate după oportunitate. Oraşul este ros în fiecare zi de corupţia, nepăsarea şi neputinţa celor ajunşi în funcţii de conducere”, a declarat Vlad Voiculescu. 

El spune că infrastructura, educaţia, sănătatea, termoficarea şi prea multe clădiri din Bucureşti sunt la limita colapsului, parcă ţinute de o sârmă. 

„Probabil cel mai bun exemplu este acesta: ştim cum stăm, ştim că un cutremur va veni şi totuşi principalul centru de transfuzii al Bucureştiului este într-o clădire cu risc seismic. Acesta este nivelul iresponsabilităţii administraţiei bucureştene. Hemoragia cea mai gravă a Bucureştiului şi a României este însă aceea de oameni. Oameni buni, oameni talentaţi, oameni muncitori care nu îşi mai construiesc aici viitorul. Locuitorii Bucureştiului vor altceva. Acum. Mai bine de 40% dintre ei au spus asta foarte clar la alegerile din mai, acordând încrederea Alianţei 2020 USR PLUS, spunând prin vot că este nevoie de altceva”, a mai afirmat Vlad Voiculescu. 

Fostul ministru se declară pentru oameni noi în politică şi administraţie.

„Mandatul de ministru al Sănătăţii mi-a arătat că se poate şi în sectorul public. Repede. Bine. Fără compromisuri. Cred în comunitate şi în empatie, iar cei peste 10 ani de proiecte de comunitate mi-au arătat cu vârf şi îndesat că se poate. Se poate, atunci când oameni pasionaţi, cinstiţi şi responsabili decid să nu mai stea deoparte. Se poate, atunci când oamenii au încredere unii în alţii şi un scop mai mare decât ei înşişi”, a adăugat Voiculescu. 

Acesta crede că în 10 ani putem face din Bucureşti capitala cu cea mai bună calitate a vieţii din estul Europei.

„Un oraş în care să vrei să îţi construieşti destinul, oraşul în care românii îşi pot atinge potenţialul. Pentru ei, pentru familiile lor şi pentru România. Vreau să pun umărul la toate astea. Când am plecat de la Ministerul Sănătăţii am spus că nu mă voi întoarce vreodată în vreo funcţie publică fără un plan şi fără o armată”, subliniază el. 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate