vineri, martie 29, 2024
AcasăAgenda ZileiIoana Petrescu îi cere lui Dăncilă să demită șeful CNAS

Ioana Petrescu îi cere lui Dăncilă să demită șeful CNAS

Viorica Dăncilă dacă vrea să dea un mesaj românilor care nu au putut accesa sistemul medical în aceste zile, să îl demită pe șeful CNAS şi să pună o persoană competentă şi profesionistă în această funcţie foarte importantă, a declarat vicepreşedintele PRO România, Ioana Petrescu.

„În final, purtătorul de cuvânt de la Casa Naţională de Sănătate şi-a dat demisia. Era cazul, după declaraţia cinică pe care a făcut-o. Însă cred că pe oameni îi interesează mai mult să funcţioneze sistemul informatic, să accesăm serviciile de sănătate. Acest sistem este unul bun, în sensul că previne frauda. Dar el trebuie să funcţioneze. Ştim foarte bine că acest sistem nu a mers de 21 de zile. Şi acest lucru nu este din cauza purtătorului de cuvânt. Nu există un sistem de mentenanţă al acestui sistem informatic. Nu este acceptabil. Şi nici nu este vina purtătorului de cuvânt. Deci eu cred că şi domnul preşedinte al Casei trebuie să plece şi cât se poate de repede”, a declarat Ioana Petrescu. 

Potrivit ei, preşedintele Casei este demis direct de premier pentru că tot premierul l-a numit.

„Este foarte simplu. Dacă vrea să transmită un mesaj românilor care nu au putut accesa sistemul medical în aceste 21 de zile, cred că este cazul să-l demită şi să pună o persoană competentă şi profesionistă în această funcţie foarte importantă. Vorbim de o instituţie a statului care gestionează un buget enorm. Acesta este primul lucru pe care vreau să-l menţionez: domnul preşedinte trebuie să plece şi dacă el nu înţelege că trebuie să-şi dea demisia, atunci poate doamna Dăncilă îşi aduce aminte că poate să-l demită pe domnul preşedinte al Casei Naţionale de Sănătate”, a arătat Petrescu

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate