vineri, iulie 19, 2024
AcasăAgenda ZileiIohannis: Românii vor scăpa de comunism și PSD numai prin vot

Iohannis: Românii vor scăpa de comunism și PSD numai prin vot

Românii se pot elibera numai prin vot de rămăşiţele comunismului şi de un PSD care a inhibat dezvoltarea României, a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

„PSD-ul este un partid imens, PSD-ul este adânc înşurubat în toate structurile statului, iar resetarea statului român, deschiderea căii spre România normală se poate face într-ul singur fel – prin vot. Numai printr-un vot românii pot alege o conducere democratică în adevăratul sens al cuvântului. Numai prin vot ne eliberăm de rămăşiţele comunismului şi de un PSD care a inhibat dezvoltarea României”, a afirmat şeful statului, a Reuniunea Ligii Aleşilor Locali ai Partidului Naţional Liberal de la Sala Polivalentă.

Potrivit lui Iohannis, suntem în război împotriva PSD-ului care a încercat să acapareze întregul stat, toate marile sisteme.

„PSD-ul nu a atacat doar statul, PSD-ul nu a atacat doar marile sisteme publice. PSD-ul nu a atacat doar democraţia românească, PSD-ul i-a atacat pe români şi pentru asta cineva trebuia să ia partea românilor şi asta am făcut eu, împreună cu voi. Fără PSD nu ar fi fost nevoie să spună Emil Boc că dorim aceleaşi condiţii cum au oamenii la Paris, la Munchen, la Roma. Le-am fi avut”, a spus Iohannis.

Românii vor scăpa de comunism și PSD numai prin vot

Acesta este de părere că o campanie politică înseamnă optimism, entuziasm şi convingere.

„E nevoie de optimism, entuziasm şi convingere. Asta înseamnă o campanie politică. Oamenii trebuie să îşi dorească să vă aleagă, să ne aleagă pentru a face România normală. Garantul democraţiei este fiecare cetăţean cu ştampila de vot în mână. Am învăţat când eram primar, lumea aşteaptă foarte multe lucruri. A doua zi după ce ai terminat un proiect, lumea zice: Bineînţeles că l-a făcut, de aia l-am ales”, a spus şeful statului. 

Klaus Iohannis pleacă cu prima șansă la alegerile electorale ce vor avea loc peste două săptămâni în România.  

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate