vineri, iulie 19, 2024
AcasăAdministrație publicăPNL și PSD se pun de acord: Avem nevoie de infrastructură!

PNL și PSD se pun de acord: Avem nevoie de infrastructură!

PNL și PSD se pun de acord: Avem nevoie de infrastructură! Problema este că toate planurile sunt la nivelul de vorbe sau pe hârtie, iar ambele situații sunt la fel de valoroase. ZERO! 

Între timp, Orban se bate cu pumnul în piept că Guvernul său de tranziție va aloca resurse pentru toate proiectele de dezvoltare eficiente.

Partidul Naţional Liberal, în ciuda minciunilor gogonate pe care le susţine PSD-ul în fiecare zi, are grijă de comunităţile locale şi Guvernul va aloca resurse pentru toate proiectele de dezvoltare eficiente, sustenabile pe care le vor dezvolta comunităţile locale. PNL nu va mai descentraliza nicio atribuţie fără resursele necesare pentru realizarea în condiţii de eficienţă şi calitate a acestor atribuţii şi servicii”, a spus Orban.

Pe de altă parte, prim-ministrul demis Viorica Dăncilă este de părere că mai sunt multe lucruri de realizat în domeniul infrastructurii, dar în ultimii doi ani au fost făcuţi paşi importanţi în acest domeniu.

„Nu am realizat tot ceea ce ne-am propus, nu am aroganţa să spun că am realizat aceste lucruri, dar au fost multe realizări într-un an şi nouă luni şi acest lucru va fi demonstrat la finalul mandatului, când oamenii vor face diferenţa între ceea ce am realizat noi şi ceea ce vor face ceilalţi. Pentru că noi de fiecare dată am spus adevărul, am spus ceea ce nu am făcut, ceea ce am realizat. Cred că pe infrastructură mai sunt multe de realizat, dar acest Guvern a făcut paşi importanţi”, a spus Dăncilă.

Premierul demis a testat calitatea asfaltului turnat pe şoseaua cu profil de autostradă plimbându-se cu bicicleta, pe o distanţă de câţiva kilometri.

„În primul rând am văzut ceea ce s-a realizat, chiar am testat cu bicicletele, şi în al doilea rând, sportul este foarte bun. Bine realizată, într-un ritm alert şi foarte utilă pentru această zonă”, a mai spus Viorica Dăncilă.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate