luni, iunie 17, 2024
AcasăAgenda ZileiIrina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, și-a cumpărat super-case din salariul de...

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, și-a cumpărat super-case din salariul de bugetar

Irina Tănase, iubita fostului lider PSD Liviu Dragnea, a cumpărat, anul trecut, proprietăți imobiliare din București și împrejurimi în valoare de peste 350.000 de euro.

Achizițiile au fost făcute înainte și după data de 27 mai 2019, când Liviu Dragnea a intrat șa pușcărie, potrivit unei anchete realizate de RISE Project.  

Astfel că, în decembrie 2019, Irina Tănase a cumpărat un apartament de 260.000 euro, undeva în apropierea Casa Poporului.

Apartamentul are 178 mp și un garaj de 47 de metri pătrați – mai mare decât majoritatea apartamentelor din România. Atașat are și un teren proprietate exclusivă de 250 mp și alți 50 de mp în cotă indiviză. Locuința este într-un ansamblu de două clădiri vechi, la 1,4 km de Casa Poporului, într-un cartier de case din sectorul 4.  

Cu toate acestea, iubita lui Liviu Dragnea mai are două terenuri cu acces la un lac cu știucă, șalău și biban în județul Ilfov. Acestea se află în în Piscu, un vechi sat de olari ce aparține comunei Ciolpani.

Localitatea a început să se dezvolte imobiliar în ultimii ani când au răsărit vile noi. A fost ridicat chiar și un cartier de case ecologice la marginea localității, lângă pădurea Scroviștea. Aici, are Irina Tănase două terenuri lipite. Au ieșire la lacul Mănăstirii Țigănești. Terenurile  au 8.500 de mp.

Irina Tănase, o tânără „de succes” cu proprietăți din salariu de bugetar

Irina Tănase se poate lăuda că la 27 de ani este o tănără de succes, asta dacă ne uităm la faptul că și-a deschis un birou de mediator în vara anului trecut și anterior a lucrat la stat, fiind secretara lui Dragnea.

Declarațiile ei de avere sunt sărace în cifre și informații, tânăra trecând doar salariul de bugetar pe care l-a avut de la Dragnea. Și doar ca să vă faceți o idee, unui român cu salariu mediu i-ar trebui peste 45 de ani fără alte cheltuieli ca să strângă banii necesari achizițiilor făcute de Irina. 

Citiți mai multe pe RISE Project!

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate