joi, august 18, 2022
AcasăAgenda ZileiLa „Repornirea României” Marcel Ciolacu a leșinat

La „Repornirea României” Marcel Ciolacu a leșinat

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a leșinat în timpul conferinţei de presă pe care o susţinea la sediul formaţiunii, cu privire la „Repornirea României”. 

Social democrații spun că leșinul a fost cauzat de căldura şi lipsa de oxigen din sală şi pe fondul unei activităţi intense din ultima perioadă desfăşurată la Parlament şi la partid.

„Astăzi, în timpul conferinţei de presă, preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a suferit o criză de lipotimie (stare de leşin), posibil cauzată de căldura şi lipsa de oxigen din sală, dar şi pe fondul unei activităţi intense din ultima perioadă desfăşurată atât la Parlament, cât şi la partid. Preşedintele interimar al PSD şi-a revenit la scurt timp şi a părăsit sediul PSD fără a avea nevoie de ajutor. În acest moment se află într-un spital de stat pentru analize. Vom reveni cu detalii”, a transmis PSD.

Preşedintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i s-a făcut rău în timpul conferinţei de presă pe care o susţinea la sediul partidului.

Marcel Ciolacu prezenta în faţa presei propunerile din planul de relansare a economiei, intitulat „Repornim România”. Conferinţa a fost întreruptă în momentul în care i s-a făcut rău. 

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate