joi, februarie 22, 2024
AcasăAgenda ZileiLiviu Dragnea şi Codrin Ștefănescu au renunţat, de teamă, să vină la...

Liviu Dragnea şi Codrin Ștefănescu au renunţat, de teamă, să vină la Iași

Liviu Dragnea şi Codrin Ștefănescu au renunţat de teamă să mai vină la Conferinţa Judeţeană a PSD, amânată pentru o dată ulterioară, a declarat deputatul PNL Marius Bodea.
În filiala judeţeană a PSD ar fi urmat să aibă loc alegeri pentru a pune capăt interimatului actualei conduceri. Evenimentul nu a mai fost confirmat pentru opinia publică deoarece conducerea centrală a PSD a întârziat să comunice prezenţa cu certitudine la Iaşi a preşedintelui partidului, precum şi a secretarului general.
„Ca ieşeni, nu putem decât să salutăm că într-o săptămână neagră pentru democraţia românească, cei doi corifei ai distrugerii României, Liviu Dragnea şi Codrin Ștefănescu, au renunţat să mai pună piciorul în Moldova. Riscul de a da ochii cu ieşenii furioşi de recenta adoptare a OUG-urilor care îi pun lui Dragnea justiţia la picioare era probabil prea mare! Frica acestora faţă de locuitorii din municipiul Iaşi este una autentică, la fel ca şi lipsa oricăror răspunsuri privind marile proiecte de infrastructură aşteptate: autostrada Ungheni-Iaşi-Tg. Mureş, Șoseaua de Centură, Spitalul Regional de Urgenţe, Sala Polivalentă etc.”, a mai declarat deputatul liberal.
Bugetul de Stat adoptat în urmă cu o săptămână prevede bani cu nemiluita pentru judeţele din sudul României, cu precădere pentru Teleorman, iar Iaşului i-a fost alocat praful de pe tobă, este de părere deputatul. 
Marius Bodea crede că „titularizarea pe funcţie“ a liderului interimar Maricel Popa nu face decât să consfinţească faptul că Liviu Dragnea îşi doreşte aici un preşedinte obedient, care să voteze în CExN „aşa cum dictează jupânul“ şi care să nu pună probleme atunci când vine vorba despre alocarea de fonduri guvernamentale judeţului sau posturi în structurile centrale.
„Filiala Iaşi a PSD nu mai poartă nici măcar bruma unui capital simbolic la Centru, ci a rămas un simplu ataş la motoreta partidului, un balast care totuşi produce voturi şi nu cere nimic în schimb. Când se vor hotărî totuşi să descalece la Iaşi Dragnea sau Codrin Ștefănescu, atunci ne putem aştepta să vină la adăpostul nopţii şi să ţină conferinţa judeţeană prin vreo comună împădurită a Iaşului”, a declarat Marius Bodea.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate