joi, iulie 25, 2024
AcasăAgenda ZileiMandatul de primar al lui Nicușor Dan, contestat de 52 de ori......

Mandatul de primar al lui Nicușor Dan, contestat de 52 de ori… majoritatea sunt consilieri PSD

Mandatul de primar al lui Nicușor Dan întârzie să fie pus in aplicare pentru că validarea acestuia a fost contestată de 52 de ori la tribunal prin cereri de apel, formulate în majoritate de foşti şi actuali consilieri PSD.

Prin acest lucru „slujbașii” PSD doresc întârzierea numirii noii administraţii.

„Bucureştiul are mari probleme de rezolvat, cele mai urgente fiind criza coronavirusului, termoficarea şi colapsul financiar. În acest context, validarea de către tribunal a mandatului meu de primar a fost contestată prin 52 (cincizeci şi două) cereri de apel, formulate în majoritate de foşti şi actuali consilieri PSD. Dosarul celor 52 de apeluri are termen luni la Curtea de Apel”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

Urgenţa PSD nu este însă rezolvarea problemelor oraşului, ci întârzierea preluării mandatului, acuză Nicușor Dan.

„Probabil că mai au nevoie de câteva zile în plus ca să şteargă nişte urme şi ca să rezolve solicitările unor prieteni. În acelaşi timp, oamenii PSD – cei responsabili de dezastrul din termoficare – cer imperativ apă caldă şi căldură în Bucureşti, uitând că Firea e încă primar în funcţie, iar responsabilitatea este încă a ei! Se dovedeşte acum că respectul Gabrielei Firea şi al PSD Bucureşti faţă de cetăţenii Capitalei e zero”, a menţionat edilul general ales.

Mandatul de primar al lui Nicușor Dan, întârziat cu scopuri precise

Nicuşor Dan a apreciat că membrii PSD sunt deja ocupaţi cu campania electorală pentru alegerile parlamentare şi că înţeleg probabil să-şi facă această campanie pedepsind bucureştenii şi neglijându-şi atribuţiile pe care le au, conform legii, până în ultima zi oficială de mandat.

„Cât despre Gabriela Firea, vă amintiţi cum, înaintea alegerilor, susţinea categoric că nu se ţine de scaunul de primar? După ce a arătat că nu ştie să piardă, Gabriela Firea nu reuşeşte nici să părăsească cu demnitate funcţia de primar”, a mai scris Nicușor Dan.

Candidatul unic al PNL și al Alianței USR-PLUS a câștigat alegerile pentru primăria Capitalei cu aproape 4 procente în fața principalului contracandidat, Gabriela Firea.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate