miercuri, noiembrie 29, 2023
AcasăAgenda ZileiMihai Tudose îi cere demisia lui Victor Ponta și-l compară cu Dragnea

Mihai Tudose îi cere demisia lui Victor Ponta și-l compară cu Dragnea

Mihai Tudose îi cere demisia lui Victor Ponta de la cârma partidului Pro România și-l compară cu pe acesta cu Liviu Dragnea, după ce Ponta a zis că-i dă afară din partid pe toți cei care au votat învestirea Guvernului Orban. 

„Școala lui Dragnea…. Adică: cine nu e de acord cu mine, cine nu face ce spun eu… este exclus din partid, supus oprobriului public, acuzat de trădare, înfierat, desființat etc. Eu am avut o opinie. Un grup de colegi parlamentari au avut și ei o opinie. Care, oroare, nu a corespuns cu ,,părerea” liderului -unic- și -absolut-care-numai-el -are-soluții-bune. Nici eu și nici colegii mei nu am încălcat nicio hotărâre a unei structuri statutare de conducere. Nu aveam cum fiindcă acestea, structurile statutare în care trebuiau luate deciziile în aceste momente… nu au fost convocate.
Am avut în schimb, ca reper absolut, opinia liderului…. Care acum spune public că dă afară fondatorii partidului (care ocupă și primele poziții de conducere în partid).”, a declarat Mihai Tudose, pe pagina sa de Facebook.

Mihai Tudose îi cere demisia lui Victor Ponta

Acesta spune că, Dragnea l-a exclus din PSD pe secretarul general Marian Neacșu acuzându-l că negociază cu Orban…. (acuzație nefondată, nedovedită, de un ridicol extrem)

„Nu cumva vi se pare că se repetă scenariul…. Pe mine m-a acuzat acum VVP de același lucru… și ieri era revoltat că eu am plecat de la guvern de frica lui Dragnea!!! El a plecat de la partid și de la guvern pe Facebook… și încă nu ne-a spus de frica cui… În condițiile în care toooooate ,,negocierile” duse de Victor în ultimul timp ( absolut toate fiind făcute fără girul unui for statutar) au eșuat, în condițiile în care ești foarte deranjat că nici cei mai apropiați colegi din conducerea ProRomânia nu-ți împărtășesc ,,strategiile”…. nu ai vrea tu, Victor, ca în loc să ameninți tu cu excluderi și schimbări de președinți de organizații, de excluderi de membri fondatori și oameni ce au contribuit decisiv la ceea ce e astăzi partidul… nu ai vrea tu, Victor, să-ți dai tu demisia? Ca să nu te mai deranjăm….”, a mai scris Mihai Tudose. 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai accesate