vineri, mai 24, 2024
AcasăAgenda ZileiBugetul pe 2020, prezentat la jumătatea lui decembrie

Bugetul pe 2020, prezentat la jumătatea lui decembrie

Bugetul pe 2020 ar putea fi prezentat la jumătatea lui decembrie, dar documentul lăsat de fostul ministru Eugen Teodorovici este valabil pentru 28 de ministere în timp ce actuala structură are doar 16 ministere, a declarat noul ministru al Finanţelor, Florin Cîţu.

„Proiectul de buget lăsat de Eugen Teodorovici este pentru 28 de ministere. Din fericire pentru România o să avem 16 ministere, deci va trebui să lucrăm la acel proiect de buget să vedem dacă mai merge. Eu nu cred că putem să pornim de la el. 15 decembrie este ţinta de care încerc să mă ţin pentru a veni cu un proiect de buget. Este clar că trebuie să venim cu un buget în acest an, cât mai rapid. Depinde de ceea ce găsim acolo”, a subliniat noul ministru al Finanţelor, potrivit Digi24.

Potrivit lui Cîțu, bugetul se va face pe legile în vigoare în acest moment.

„Vom veni şi cu acea declaraţie pe proprie răspundere prin care semnăm că ştim se spunem în buget şi se asumăm bugetul. Daţi-mi voie să văd situaţia actuală, săptămâna viitoare voi avea o conferinţă de presă în care prezentăm situaţia”, a mai spus Cîţu.

De asemenea, reorganizarea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) este una dintre priorităţi.

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate