joi, februarie 22, 2024
AcasăAdministrație publicăNegoiță: Primăria sectorului 3 nu are bani de salarii

Negoiță: Primăria sectorului 3 nu are bani de salarii

Primăria sectorului 3 nu are bani de salarii, din cauză că bugetul de stat pe 2019 nu a intrat în vigoare, a afirmat primarul sectorului Robert Negoiţă. 

„Nu avem bani de salarii. Deci este foarte grav! Din cauza faptului că bugetul nu este în vigoare, activitatea Primăriei sector 3 este grav afectată. Pentru luna februarie am cerut o cotă din TVA mai mare pentru a avea bani de salarii. Pentru luna martie să sperăm că ce ne va intra va fi suficient cât să ne plătim salariile şi contribuţiile”, a declarat edilul la Parlament, înaintea Biroului Permanent Naţional al PSD. 

Primarul sectorului 3 spune că vina pentru faptul că România încă nu are un buget este împărţită.

„Cred că e ceva împărţit. Pentru că, fie vorba între noi, discuţia despre buget trebuia să o avem în octombrie – noiembrie anul trecut, nu acum. ‘Cine trebuie să promoveze bugetul?’ Este o întrebare retorică. Eu la întrebări retorice de obicei evit să răspund”, a adăugat Negoiţă.

Preşedintele Klaus Iohannis a retrimis Parlamentului spre reexaminare Legea bugetului de stat pe anul 2019. 

„Voi retrimite Parlamentului pentru corectură şi îmbunătăţire Legea bugetului pe anul 2019. Mesajul este simplu: faceţi un buget sănătos pentru România! Parlamentul are ocazia, dar în primul rând responsabilitatea să facă rapid corecţiile necesare, astfel încât bugetul chiar să fie unul pentru dezvoltarea României”, a declarat Iohannis, la Palatul Cotroceni. 

Dincolo de aspectele de constituţionalitate, bugetul rămâne unul bazat pe cifre false, pe bani pe care Guvernul în realitate nu îi are, croit greşit împotriva tuturor obiectivelor majore ale românilor.

„Pe scurt, rămâne bugetul ruşinii naţionale. Cel mai slab Guvern din istoria postdecembristă, un Guvern pesedist al imposturii şi incompetenţei a croit un buget pe măsura sa. Bugetul pe anul 2019 este construit pe un scenariu fantezist, fără garanţii privind punerea în aplicare, fapt confirmat de instituţiile europene şi de alte instituţii internaţionale. Este un buget care pune în discuţie respectarea tratatelor internaţionale la care România este parte, dar, din nefericire, şi a legislaţiei în domeniu”, a spus Iohannis. 

 

About The Author

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai accesate