marți, decembrie 6, 2022
AcasăAgenda ZileiNesimțirea Vioricăi Dăncilă: Iarăși minte cu nerușinare, de data asta despre spitale

Nesimțirea Vioricăi Dăncilă: Iarăși minte cu nerușinare, de data asta despre spitale

Nesimțirea Vioricăi Dăncilă nu are limite, școala PSD în manipularea populației cunoscându-se foarte bine în fiecare declarație a sa. De data aceasta s-a apucat să mintă despre spitale și să spună că Guvernul Orban vrea să închidă o parte dintre ele. 

Declarațiile sunt cu atât mai greu de înghițit cu cât, după 3 ani și jumătate de guvernare au mințit România că vor face spitale regionale, dar nu au reușit să atragă nici măcar un euro pentru acestea. Daaar, s-au lăudat că le au în programul de guvernare și le vor face, amânând termen după termen până s-a ajuns aproape de 2030 cu începerea lucrărilor. 

Acum, Dăncilă spune că este un semn de întrebare faptul că programul guvernului lui Ludovic Orban vizează şi comasarea unor spitale.

Nesimțirea Vioricăi Dăncilă: Acum minte despre spitale

„Eu cred că lucrurile bune trebuie continuate. Indiferent de guvern, dacă este un guvern care ţine la oameni, care este implicat într-un domeniu atât de important precum sănătatea, trebuie să continue proiectele importante pentru oameni. Şi un proiect important este într-adevăr spitalul de aici de la Focşani. Este într-adevăr un semn de întrebare şi se creează nelinişte în spaţiu public pentru că în programul de guvernare pe care l-am văzut pentru instalarea noului guvern la un moment dat se vorbeşte despre comasarea spitalelor. Comasarea spitalelor presupune închiderea unor spitale”, a declarat premierul demis al României.

Aceasta speră să nu ne întoarcem în timp când se închideau spitale în România şi că trebuie să avem o abordare europeană. „O abordare constructivă şi se ducem mai departe toate proiectele care sunt aşteptate de comunităţile locale, de judeţe şi de ţară”, a declarat Dăncilă.

De asemenea, Ministrul Sănătății Sorina Pintea spune că noul spital de la Focșani este o investiţie necesară în oraş şi că ar trebui să nu îşi permită cineva să nu ţină cont de această necesitate, indiferent de cine va veni la guvernare.

„Este o investiţie pentru care am accesat fonduri europene, este o investiţie care din punctul meu, al ministrului Sănătăţii, este absolut necesară pentru acest oraş. Eu cred că nu îşi va permite nimeni să nu ţină cont de necesitatea acestei investiţii în această zonă, astfel încât noi vom lăsa lucrurile în aşa fel încât să poată să fie preluate din mers şi cred că o să aveţi grijă şi dumneavoastră, şi cei de aici, ca cineva să nu pună într-un sertar acest proiect şi să nu se continue această investiţie. Proiectul este demarat, există studiu de fezabilitate, există locaţie stabilită, lucrurile sunt foarte înaintate. Şi cred că putem avea o şansă”, a declarat ministrul Sorina Pintea.

Articole asemanătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai accesate